fbpx

Business Kuopio

 

Skiing in Tahko

Tahko on kansainvälinen matkailukohde ympäri vuoden

Tahko on houkutteleva lomakohde kaikkina vuodenaikoina niin perheille, ystäväporukoille kuin yritysvieraillekin. Tahkon lomakeskuksella on pitkä historia ja kokemus korkealaatuisten ja monipuolisten palveluiden tuottamisesta Järvi-Suomen sydämessä, puhtaiden järvien ja lumisten rinteiden äärellä.

Tahko on ihmisten ja yritysten kansainvälinen kohtaamispaikka. Se on tunnettu yrittäjyydestä ja yhdessä tekemisestä. Useat Tahkon alueen yrittäjät ovat myös aktiivisia aluekehittäjiä, ja Tahkon toimijoilla onkin vahvoja näyttöjä uusien investointien houkuttelemisesta alueelle. Tahko tarjoaa matkailualan yrittäjille ja sijoittajille vahvat yhteistyö- ja osaajaverkostot, joihin uusien toimijoiden on helppo päästä mukaan.

Tahko on yksi Suomen tunnetuimmista ja suosituimmista matkailukeskuksista, joka kehittyy jatkuvasti. Alueella järjestetään tapahtumia ja aktiviteetteja ympäri vuoden, ja uudet toimijat ovat tervetulleita mukaan yhteistyöhön.

Tahko logo
 

Ari Vuorentausta, CEO Lapland Hotels

“Lakeland area is potentially next new growing destination in Finland. Opening in Kuopio develops our hotel network coverage, which helps us both in corporate sales and in company brand awareness.”

 

Tilaa uutiskirje