fbpx

Business Kuopio

 
 
 

Sijoitu Kuopioon – toimitilat ja tontit

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja tai tonttia? Kuopion kaupungin yrityspalvelu tarjoaa yrityksellesi sijoittumispalvelun yhdellä puhelinsoitolla – löydät toimitilat, työntekijät ja tuet yrityksesi tarpeisiin. Kattavien verkostojen sekä yritysrekisterin avulla yrityksenne pääsee osaksi kuopiolaista elinkeinoelämää.

Kuopio on monissa tutkimuksissa todettu yhdeksi Suomen elinvoimaisimmista kaupungeista. Kuopio on paras paikka yrittää. Lämpimästi tervetuloa Kuopioon, Savon sydämeen!

Etsitkö toimitiloja yrityksellesi?

Kuopion vuokrattavista ja myytävistä toimitiloista löytyy tietoja Yrityspalvelun ylläpitämästä toimitilarekisteristä. Tilatarjonnassa on mukana sekä Kuopion kaupungin että kiinteistövälittäjien ja yksityisten tiloja. Joitakin suurempia tiloja on mahdollista jakaa myös pienempiin kokonaisuuksiin. Toimitilahakuun tästä!

Lisäksi Kuopion Tilakeskuksen hallinnassa on noin 600 Kuopion kaupungin omistamaa rakennusta. Myytävistä ja vuokrattavista kohteista lisätietoja Tilakeskuksen sivulta.

Löydä yritystontit

Haluamme, että Kuopiossa on yrityksille vaihtoehtoja sijoittumiseen, olipa kyse teollisuudesta, kaupasta tai muusta yritystoiminnasta. Pääosa tonteista  sijaitsee keskustan eteläpuolella moottoritien läheisyydessä.

Lisätietoja: Kuopion kaupungin yrityspalvelu tarjoaa yrityksellesi sijoittumispalvelun yhdellä puhelinsoitolla: (017 ) 182 089, yrityspalvelu(at)kuopio.fi

Toimitilahaku

Etsitkö toimitiloja yrityksellesi? Kuopion vuokrattavat ja myytävät toimitilat toimitilarekisteristä.

Yritystontit