fbpx

Business Kuopio

 

Sijoitu Kuopioon – toimitilat ja tontit

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja tai tonttia? Kuopiossa on yrityksille vaihtoehtoja sijoittumiseen, olipa kyse teollisuudesta, kaupasta tai muusta yritystoiminnasta. Kuopion kaupungin yrityspalvelu tarjoaa yrityksellesi sijoittumispalvelun yhdellä puhelinsoitolla (017 182 089) – löydät toimitilat, työntekijät ja tuet yrityksesi tarpeisiin. Kattavien verkostojen sekä yritysrekisterin avulla yrityksenne pääsee osaksi kuopiolaista elinkeinoelämää.

Kuopio on monissa tutkimuksissa todettu yhdeksi Suomen elinvoimaisimmista kaupungeista. Kuopio on paras paikka yrittää. Lämpimästi tervetuloa Kuopioon, Savon sydämeen!

Etsitkö toimitiloja yrityksellesi?

Kuopion vuokrattavista ja myytävistä toimitiloista löytyy tietoja Yrityspalvelun ylläpitämästä toimitilarekisteristä. Tilatarjonnassa on mukana sekä Kuopion kaupungin että kiinteistövälittäjien ja yksityisten tiloja. Joitakin suurempia tiloja on mahdollista jakaa myös pienempiin kokonaisuuksiin. Toimitilahakuun tästä!

Lisäksi Kuopion Tilakeskuksen hallinnassa on noin 600 Kuopion kaupungin omistamaa rakennusta. Myytävistä ja vuokrattavista kohteista lisätietoja Tilakeskuksen sivulta.

Löydä yritystontit

Haluamme, että Kuopiossa on yrityksille vaihtoehtoja sijoittumiseen, olipa kyse teollisuudesta, kaupasta tai muusta yritystoiminnasta. Pääosa tonteista  sijaitsee keskustan eteläpuolella moottoritien läheisyydessä.

Ennen mahdollisen tontinvaraushakemuksen jättämistä pyydetään olemaan yhteydessä yrityspalveluun.

Lisätietoja: Yritysasiamies, unto.juutinen@kuopio.fi, 044 718 2084 tai mika.raatikainen@kuopio.fi, 044 718 2048.

Onko yritykselläsi tarvetta kansainvälisille osaajille?

Voit ilmoittaa avoimet paikat Business Finlandin tarjoamaan Jobs in Finland -palveluun.

How do I add my company’s job vacancies to jobs.workingfinland.fi?

Työperäinen maahanmuutto

Työperäinen maahanmuuttotuki ja jo täällä olevien kansainvälisten osaajien ja työnantajien yhdistäminen. Maahanmuuttokoordinaattoriin voi ottaa yhteyttä kaikissa maahanmuuttoon tai kansainvälistymiseen liittyvissä asioissa. Hänellä on käytössään verkostot, jotka myös yrittäjät saavat avukseen. Tehdään yhdessä Kuopiosta kansainvälinen!

Lisätietoja: Maahanmuuttokoordinaattori, tiina.valtonen@kuopio.fi, 044 718 3078

Toimitilahaku

Etsitkö toimitiloja yrityksellesi? Kuopion vuokrattavat ja myytävät toimitilat toimitilarekisteristä.

Yritystontit

Tilaa uutiskirje