Avaa uutiskirje selaimessa

 
 

BUSINESS KUOPION UUTISET KESÄKUU 2024

 
   
 
 

Tervehdys Business Kuopiolta vielä ennen keskikesän juhlaa! Tässä uutiskirjeessä kurkataan elinkeinojohtajan blogin kautta toiveikkaina tulevaisuuteen sekä tutustutaan paikallisiin menestystarinoihin.

Ennen kesälomille jäämistä tiedustelemme myös lyhyesti kokemuksianne viestinnästämme. Käytäthän siis 5 minuuttia ajastasi vastaamalla viestintäkyselyymme.

Myös kokonaisturvallisuuden verkosto vahvistuu Kuopiossa jatkuvasti! Juhannuksen jälkeen meillä Business Kuopiolla aloittaa uusi yritysasiantuntija Arto Yletyinen. Arton toimenkuvaan kuuluu mm. kokonaisturvallisuuteen ja huoltovarmuuteen liittyvän elinkeinoyhteistyön kehittäminen ja edistäminen.

Kesälomien myötä Business Kuopion asiakaspalvelu on suljettuna viikot 28 & 29 eli 8.-21.7.2024

 
   
 
 

Elinkeinojohtajan blogi: Yhteistyöllä kohti kestävää kasvua ja elinvoimaisuutta

 
 

Kuopion kaupungin elinvoimaohjelma tulee valmistumaan syksyllä 2024. Työn tavoitteena on löytää kaupungin elinvoiman kehittämisen keskeiset painopisteet ja ohjata kaupungin resursseja oikeisiin kohteisiin. Ohjelma viestii vahvasta yhteisestä tahdosta kehittää Kuopiota!

Kuopion kaupungin elinvoimaisuus ja yritystoiminnan myönteinen suunta ovat ytimessä kaupungin tulevaisuuden kehityksessä. Kaupunki kiinnittää vahvasti huomiota talouden tasapainottamisen rinnalla yritysten investointien tukemiseen.

Lue koko blogi

 

 
   
 
 
 

Vastaa viestintäkyselyyn

Viestimme mm. verkkosivujemme (businesskuopio.fi), uutiskirjeen sekä sosiaalisen median (LinkedIn, X, Instagram & Facebook) kautta.

Tämän kyselyn avulla pyrimme selvittämään, miten voisimme viestiä paremmin.

Kyselyyn vastaaminen vie n. 5 minuuttia ja vastaukset ovat anonyymejä.

Vastaa kyselyyn
 
 
 
 

Menestystarina

 
 

 

Capalo AI kiihdyttää vihreää siirtymää tekoälyn avulla

Capalo AI on Itä-Suomen yliopiston sovelletun fysiikan laitokselta lähtöisin oleva yritys, jonka perustajilla on tausta laskennallisessa fysiikassa, tietojenkäsittelytieteessä ja tekoälyn käytössä ilmastonmuutoksen mallintamisessa.

Yhtiö tarjoaa asiakkailleen sähköakkujen markkinaoptimointia ja hallintaa reaaliaikaisesti. Lue lisää…

 
   
 
 

InnoLab työpaja: Tulevaisuuden liikuntapaikka

 
 

Liikkumattomuudesta on muodostumassa yksi tulevaisuuden yhteiskunnan suurimmista haasteista. Ongelmaa ratkaisemaan tarvitaankin uusia innovaatioita ja ajatusmalleja.

Tule mukaan ideoimaan älykkäiden liikuntapaikkojen mahdollisuuksia datankäytön näkökulmasta!

Aika: To 26.9.2024 klo 12.30-16.00
Paikka: Liikunta- ja tapahtumakeskus Luola
Kenelle: Teemasta kiinnostuneille yritysten ja oppilaitosten edustajille
Lisätiedot täällä
Ilmoittaudu tästä

 

 
   
 
 
 

Tulevia tapahtumia alueella:

 
 
 

Muutokset kaupan rakenteissa, alueellisessa sijoittumisessa ja kuluttajien ostokäyttäytymisessä heijastuvat kaupunkikeskustoihin

 
 

Elävät Kaupunkikeskustat ry (EKK) on julkistanut tuoreet kaupunkikeskustojen ALLin elinvoimalaskennan tulokset, kevään 2024 laskennassa oli mukana 34 kaupunkikeskustaa.

”- – Kuopio on tiukassa muutostilanteessa parantanut asemiaan ja tyhjien liiketilojen määrä on suurten kaupunkien pienin. Muutokseen liittyy toimistojen ja palveluyritysten liikkeiden lisääntyminen, mikä tuo myös asukkaita kaupungin keskustaan. Kuopio haluaa kehittää aktiivisesti kaupunkikeskustan monipuolisuutta sekä palvelujen että keskusta-asumisen kehittämiseksi myös näiden rakenteellisten muutosten keskellä.” Pekka Vähäkangas, Kuopion kaupunki, Elävät Kaupunkikeskustat ry:n puheenjohtaja.

Lue koko tiedote täältä…

 

 
   
 
 
 

Lisätietoja

 
 
 
 

facebookXinstagraminstagram

Ota yhteyttä