Avaa uutiskirje selaimessa

 
 

BUSINESS KUOPION UUTISET syyskuu/2023

 
   
 
 

Rahoitusta ja yrittäjyysvalmennusta uusille liikeideoille

Hae mukaan Draft-yrittäjyysohjelmaan 19.9. mennessä. Ohjelma auttaa rakentamaan itsesi näköisen yrityksen ja kehittymään menestyvien tuotteiden lanseeraajana.

Lisätiedot ja hakuohjeet löydät: draftprogram.com

 

 
   
 
 

Kuopio goes Slush – Deep Tech 29.11.2023

Tapahtumassa verkostoidutaan startup-yritysten kasvun, kansainvälistymisen ja liiketoiminnan kehittämisen merkeissä. Ohjelma rakentuu kansainvälisten ja kotimaisten sijoittaja- ja yrityspuheenvuorojen, kiinnostavien startupien ja verkostoitumisen ympärille. Tapahtumapaikkana Ravintola Sipuli Helsingissä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

 

 
   
 
 
 

Parasta palvelua -kilpailun ilmoittautuminen on käynnistynyt!

Parasta palvelua on Kuopion alueen kauppakamarin vuosittain järjestämä kilpailu Pohjois-Savossa vaikuttaville palveluyrityksille.

Ilmoittaudu mukaan 8.10.2023 mennessä
 
 
 
 

Menestystarina: Adamant Health on kehittänyt ainutlaatuisen menetelmän Parkinson-potilaiden oireiden mittaamiseen

 
 

Kuopiolainen Adamant Health on saanut ensimmäisen version valmiiksi tuotteesta, joka tulee mullistamaan liikehäiriösairauksista kärsivien potilaiden hoidon suunnittelun ja seurannan, jos se saa jalansijaa terveydenhuollossa. Yhtiö on saanut paljon apua verkostoltaan ja kannustaa muitakin laittamaan yhteisen hyvän kiertämään pyytämällä apua ja auttamalla muita. Lue koko menestystarina.

 

Kuvassa kaksi henkilöä hymyilee. Vasemmalla Saara Rissanen ja oikealla Paulus Carpelan. Taustalla rakennuksen punainen tiiliseinä.

 
   
 
 

Kuopion kaupunginjohtaja Soile Lahti esittää kokonaisturvallisuuden osaamiskeskusta Kuopioon

– Kuopiossa on vahva osaamiskeskittymä kokonaisturvallisuuden yhteistoimintamallin mukaisista asioista ja erinomaiset edellytykset kehittää kokonaisturvallisuutta tulevaisuuden tarpeen huomioiden. Lue lisää.

 
   
 
 
 

Tapahtumat 2023

 
 
 
 

Lisätietoja

 
 
 
 

facebookXinstagraminstagram

Ota yhteyttä