fbpx

Business Kuopio

 

Kuopio lakeland

Kuopio – Järvi-Suomen matkailun pääkaupunki

Kuopio on kehittyvä matkailukohde Järvi-Suomen sydämessä. Kaupunki tunnetaan kauniista luonnosta, monipuolisista tapahtumista ja ympärivuotisista aktiviteeteista. Alueella yhdistyvät vilkas kaupunkielämä ja koskematon luonto.

Puijon torni on Kuopion tunnetuin maamerkki, joka näkyy kauas. Vain parin kilometrin päässä kuuluisalta Kuopion torilta sijaitseva Puijon torni tarjoaa huikaisevat näköalat kaupunkiin ja alueen järvien ja metsien yli. Yli 80 000 ihmistä kaikkialta maailmasta saapuu ihailemaan Puijon maisemia vuosittain.

Puijon ikivanha aarniometsä on kooltaan noin 500 hehtaaria, ja tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ympäri vuoden. Puijo on ollut suosittu näköalapaikka niin kuopiolaisille kuin matkailijoillekin jo 1800-luvun alusta lähtien. Puijon ympäristöä, aktiviteetteja ja kansainvälistä vetovoimaa kehitetään parhaillaan laajassa yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Kehitystoiminnan keskustoimijana on Puijo Peak Nature Activity Park.

Kuopionlahti on musiikin, taiteen ja tanssin keskus, jossa yhdistyvät koulutus, vapaa-aika ja liiketoiminta. Keskeiselle sijainnille Kuopionlahden rantaan on suunnitteilla hotelli- ja kongressikeskus sekä Lumit-taidelukion uudet tilat. Kuopio tarjoaa matkailijoille myös ainutlaatuisia suomalaisia ​​saunaelämyksiä, kuten perinteisen savusaunan Kylpylähotelli Rauhalahdessa sekä rentouttavia sauna- ja ravintolakokemuksia Kuopion Saanassa.

Saana logoLapland hotels logoPuijo logoKylpylä hotelli Rauhalahti logo
 

Ari Vuorentausta, CEO Lapland Hotels

“Lakeland area is potentially next new growing destination in Finland. Opening in Kuopio develops our hotel network coverage, which helps us both in corporate sales and in company brand awareness.”

 

Tilaa uutiskirje