Avaa uutiskirje selaimessa

 
 

BUSINESS KUOPION UUTISET HELMIKUU 2024

 
   
 
 

TAHKO SKI LIFT PITCH 3.-4.4.2024

 
 

Tule rauhoittumaan hektisen tapahtuman keskeltä Kuopion kaupungin Harmony-huoneeseen, jossa esillä ovat sekä Business Kuopio että Savilahti-projekti. Tutustu myös alueen kiinnostavimpiin yrityksiin Business Kuopion Company Expossa.


Business Kuopio is once again thrilled to be part of the Tahko Ski Lift Pitch startup event. This year there will be two interesting additions to the event for the participants.

Read more from our blog!

 

 
   
 
 

Kuinka saada yritykselle rahoitusta?

Katso rahoituksen hakijan muistilista blogistamme: Business Kuopion asiantuntijat auttavat myös rahoituksen haussa.

On olemassa useita erilaisia rahoituslähteitä, jotka voivat auttaa yritystä kasvamaan ja kehittymään. Yrityksen rahoituksen hankkiminen voi olla joskus monimutkainen prosessi, mutta ei kannata lannistua tämän mahdollisuuden äärellä.

 
   
 
 

Menestystarinat jatkuvat myös vuonna 2024

 
 

Kuopion Kauppahallissa kohtaavat uniikki tunnelma ja yrittäjien yhteisöllisyys

Yli 120 vuotiaan Kuopion Kauppahallin menestyksen salaisuus on myytävien tuotteiden tuoreus ja laatu sekä hyvä asiakaspalvelu. Hallin toimintaa pyörittää yhdistys, johon jokainen siellä liikettä pitävä yritys liittyy. Se on rikkaus, joka luo yhteisöllisyyttä – jokaisella on parikymmentä työkaveria ympärillään, vaikka toimisikin liikkeessään yksin.

Lue lisää…

 

 
 
 

Bella Lake Resort haluaa erottua massasta

Bella Lake Resortin sviiteiltä avautuva järvimaisema yllättää kävijän. Juuri avatun matkailuyrityksen erikoisuus on 18 sviittiä Kallaveden rannassa omilla laitureilla. Yritys kokoaa erilaisia palvelupaketteja yhteistyökumppaneidensa kanssa.

Lue lisää…

 

 
   
 
 
 

Työllisyysviikolla avoimet ovet yrityksessänne?

Kuntakokeilu järjestää työnhakijoille ohjelmaa työllisyysviikolle 8. Kannustamme yrityksiä pitämään työnhakijoille avoimet ovet sekä pienen infon tiistaina 20.2.2024.

Ilmoittakaa tapahtumanne (aika & yhteyshenkilö): tyonantajienpalvelu@kuopio.fi. Avoimia ovia mainostetaan työnhakijoille sähköisesti.

Työllisyysviikon tapahtumat
 
 
 
 

International Call apuna kansainvälistymisessä

 
 

International Call on Savon Yrittäjien hallinnoima kansainvälistymiskoulutus, jolla sparrataan pohjoissavolaisia pk-yrityksiä kansainvälisille markkinoille.

Palvelu on yrityksille maksuton lukuun ottamatta kv-matkojen osittaista omarahoitusosuutta. Tutustu palvelun osa-alueisiin ja ilmoita yrityksesi valmennuksiin mukaan. Business Kuopion asiantuntijat auttavat mielellään palveluun hakeutumisessa.

International Call -verkkosivut

 

 
   
 
 

Maksutonta näkyvyyttä yrityksille Emigration Expossa

Rekrytointimessut Emigration Expo on Euroopan suurin maastamuuttotapahtuma Hollannissa 6.-7.4.2024. Voit ilmoittaa meille avoimesta työpaikastasi ja välittää työpaikkailmoituksen, jolloin me hoidamme näkyvyyden messuilla puolestasi ja maksuttomasti. Lue lisää Business Kuopion sivuilta.

Ota yhteyttä 15.3.2024 mennessä niin saat yrityksesi työpaikat mukaan messuille. Kerromme myös mielellämme lisää, kuinka voimme tukea yritystäsi rekrytoinnissa ja kansainvälistymisessä.

EURES- ja kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijat:

Talent First / Pohjois-Savon Osaajavetovoimahanke

 
   
 
 
 

Kevään tapahtumia

 
 
 
 

Lisätietoja

 
 
 
 

facebookXinstagraminstagram

Ota yhteyttä