Business Kuopio

 

Rekrytointimessut Emigration Expo, Hollanti

06.04.2024-07.04.2024

Rekrytointimessut Emigration Expo on Euroopan suurin maastamuuttotapahtuma Hollannissa 6.-7.4.2024. Tapahtumassa käy vuosittain noin 12 000 työnhakijaa tai työperäistä maastamuuttoa harkitsevaa osaajaa.

Useiden eri alojen ammattilaiset, mm. ICT, terveydenhuolto, lääke- ja terveysteknologia, matkailu ja palvelu, miettivät muuttoa ja Pohjoismaat on haluttu kohde. Syitä maahanmuuttoon ovat esimerkiksi puhdas luonto ja turvallinen elinympäristö koko perheelle, ja molempiahan meillä Pohjois-Savossa riittää.

Suomi on tapahtumassa mukana #FinlandWorks-osastolla. Mukaan on lähdössä Suomesta myös Pohjois-Savon alue. Pohjois-Savoa messuilla edustavat EURES asiantuntijat sekä Talent Firstin (Osaajavetovoimahanke) tiimi.

Yritys, haluatko työnantajana saada näkyvyyttä Emigration Expon työnhakijoiden joukossa? Hyödynnä maksuton tilaisuus.

Pohjois-Savon tiimi tarjoaa työnantajille mahdollisuuden tavoittaa potentiaalisia työntekijöitä mm. Hollannista ja Belgiasta. Voit ilmoittaa meille avoimesta työpaikastasi ja välittää työpaikkailmoituksen, jolloin me hoidamme näkyvyyden messuilla puolestasi ja maksuttomasti. Myös muita palveluita on saatavilla:

  • Monipuolista näkyvyyttä yritykselle ja työpaikoille (mm. messuosasto, tapahtuman internetsivut, sosiaalinen media)
  • Työpaikkojen esittely messukävijöille
  • Sopivien hakijoiden hakemusten vastaanotto
  • Mahdollisuuden lähteä messuille paikan päälle (huom. paikkoja rajallinen määrä)
  • Mahdollisuus maksuttomaan TE-live rekrylähetykseen. Lisätietoa tästä 

Näkyvyyttä edistetään mm. FinlandWorks messuosastolla, tapahtuman internetsivuilla, WorkInFinland-sivustolla ja sosiaalisessa mediassa.

Ota yhteyttä 15.3.2024 mennessä niin saat yrityksesi työpaikat mukaan messuille. Kerromme myös mielellämme lisää, kuinka voimme tukea yritystäsi rekrytoinnissa ja kansainvälistymisessä.

EURES- ja kansainvälisen rekrytoinnin asiantuntijat:

Talent First / Pohjois-Savon Osaajavetovoimahanke

Kutsu Emigration Expo 2024


Online-tapahtuma Finland Works 20.3.2024

Tarjolla on myös toinen maksuton rekrytointitapahtuma, jossa voi tavoittaa tuhansia eri alojen osaajia Suomesta ja Euroopasta. Finland Works online-tapahtuma on englanninkielinen, jonka järjestää EURES-työnvälitysverkosto.

Tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden markkinoida avoimia työpaikkoja Euroopan laajuisesti. Monipuolinen tapahtuma-alusta mahdollistaa onnistuneet kohtaamiset työnhakijoiden kanssa.

Finland Works online- tapahtumien suosio kasvaa jatkuvasti. Maaliskuussa 2023 järjestetyssä tapahtumassa oli avoinna yli 800 työtehtävää Suomesta ja rekisteröityneitä työnhakijoita oli mukana yli 3500 Euroopasta ja Euroopan ulkopuolelta. Tapahtumapäivään mennessä työnhakijat olivat lähettäneet yli 5000 työhakemusta tapahtumassa avoinna oleviin tehtäviin. Yli 29 000 yksittäistä henkilöä kävi tapahtuma-alustalla päivän aikana.

Tervetuloa mukaan!

Tilaa uutiskirje