fbpx

Business Kuopio

 

illustration photo

Neuvontaa yrittäjille Kuopion alueella

Kuopion kaupungin yrityspalvelu

Kuopion kaupungin yrityspalvelun koko henkilöstö neuvoo ja ohjaa yrityksiä poikkeustilan aikana, ja auttaa yrityksiä mm. valtion lisärahoituspakettien tukihakemuksissa. Yhteistyötä tehdään mm. Pohjois-Savon liiton, ELY-keskuksen, Finnveran, Business Finlandin ja yrittäjäjärjestöjen kanssa tilanteen parantamiseksi. Yrityspalvelun yritysasiamiehet ja yritysneuvojat auttavat – ota yhteyttä:

Kuopionseudun Uusyrityskeskus

Tavoitat Kuopionseudun Uusyrityskeskuksen asiantuntijat puhelimitse ja sähköpostilla kuten ennenkin.

Savon Sissit -puhelinpalvelu

Savon Yrittäjien Savon Sissit -puhelinpalvelu on tarkoitettu koronakriisistä kärsiville yrittäjille. Joukko kokeneita savolaisia rahoitus-, yritysneuvonta-, ja lakipalvelun konkareita ja asiantuntijoita tarjoaa maksutonta neuvontaa yrityksille koronakriisiin liittyen. Kunkin henkilön erityisosaaminen on merkitty nimen yhteyteen, mutta voit soittaa sisseille kaikissa sinua askarruttavissa asioissa. Asiantuntijat vastaavat mahdollisuuksien mukaan heti tai soittavat sinulle takaisin vapauduttuaan.

  • Lisätietoja ja palveluaikojen päivitys
  • Hannu Raatikainen, 0400 272 750 / Business Finlandin avustukset, ennakkoverojen ja maksujen siirtäminen verohallinnon oma vero-palvelussa
  • Jouko Hyvönen, 044 970 8642 / Lainarahoitus Finnvera-Pankki, TYEL maksut
  • Marja Pääkkö, Asianajotoimisto Forte, 040 591 3699 / Lomautuksiin liittyvät asiat
  • Karoliina Partanen, Asianajotoimisto Forte, 050 494 3585 / Lomautuksiin liittyvät asiat
  • Erkki Laitinen, 0400 278 730 / TYEL maksut
  • Jouni Ortju, 050 917 8688 / Business Finlandin avustukset

Business Centerin neuvonta

Business Centeristä korona-apua koskevaa neuvontaa startup- ja pk-yrityksille:

Sote-alan yrittäjä

Sopien 2.0 -hankkeen asiantuntija neuvoo ja toimii yritysten tukena koronan aiheuttamassa erityistilanteessa. Sopien 2.0 -hankkeessa valmennetaan monipuolisesti sote-alan yritysten, järjestöjen ja yhdistysten sekä julkisten toimijoiden yhteistyöhenkilöitä.

Savon yrittäjien omistajanvaihdospalvelu

Savon Yrittäjät tarjoaa Pohjois-Savon alueella maksutonta neuvontaa yrityksen myymisessä ja ostamisessa sekä sukupolvenvaihdoksessa.

Tilaa uutiskirje