Business Kuopio

 

Yrittäjille hyödyllisiä ilmaisia oppaita ja työkaluja

  • Opas alkavalle yritykselle
  • Yritystulkki – sähköinen opas yrittäjälle
  • Yrityspörssi – myytäviä yrityksiä, avoimia yrityspaikkoja ja yrityksen ostoilmoituksia
  • Kuopion alueen startup ekosysteemi
  • Kuopion alueen etätyöpistehaku
  • Kuopion toimitila- ja tonttihaku
  • Verkostohaku

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle kokoaa yhteen kaiken tarvittavan tiedon helposti omaksuttavassa muodossa. Tilaa maksuton opas Uusyrityskeskuksen sivuilta.

Yritystulkista oppaat omatoimiseen työskentelyyn

Yritystulkista löydät oppaat yritystoiminnan arjen tilanteisiin. Opasta hyödyntäen voit suunnitella yrityksen taloutta ja liiketoimintaa, laatia sopimuksia sekä täyttää yritystoiminnassa tarvittavat lomakkeet. Yritystulkin käyttö on maksutonta. Kuopion kaupungin yrityspalvelu tarjoaa palvelun alueen yrittäjille. Tutustu yritystulkin oppaisiin.

Yrityspörssi

Yrittäjäksi voi ryhtyä myös ostamalla yrityksen. Yrityspörssi on palvelu, joka tuo kaikki yrityksien myyntiä ja ostoa välittävät tahot yhteisen palvelun piiriin. Voit jättää ilmoituksen koska vain ja hallinnoida omia ilmoituksiasi helposti. Yrityspörssin käytöstä hyötyvät niin ostajat, myyjät kuin myös palveluntarjoajat. Tästä pääset yrityspörssiin.

Suomi.fi yrityspalvelut

Tutustu Suomi.fi yrityspalveluihin, mistä löytyy tietoja ja palveluja yrityksille ja yrityksen perustajille sekä jo toimivien yritysten tarpeisiin.

Startup ekosysteemi

Startup ecosystem displays the network within the Kuopio region, based on the Founders Institute Startup Ecosystem Canvas. It exhibits common stages startups go through, specific needs they’ll have and helpful contacts they should make use of in each stage. Check out the Startup ecosystem of the Kuopio region.

Etsitkö alueelta etätyöpisteitä?

Etätyöpisteitä löytyy moneen tarpeeseen. Etätyöskentely on joustavuutta ja yhteisöllisyyttä, yksityisyyttä ja ajatusten vaihtoa. Kun työ on ajasta ja paikasta riippumatonta, voit nauttia vapaudesta muulloinkin kuin viikonloppuisin ja lomilla. Löydä uusi inspiroiva työpisteesi Kuopion alueelta! Kuopion alueen etätyöpisteet löytyvät tämän sivun alalaidasta. Tai valtakunnallisella tasolla täältä.

Etsitkö toimitiloja yrityksellesi?

Kuopion vuokrattavista ja myytävistä toimitiloista löytyy tietoja Yrityspalvelun ylläpitämästä toimitilarekisteristä. Tilatarjonnassa on mukana sekä Kuopion kaupungin että kiinteistövälittäjien ja yksityisten tiloja. Joitakin suurempia tiloja on mahdollista jakaa myös pienempiin kokonaisuuksiin. Tutustu toimitilahakuun.

Lisäksi Kuopion Tilakeskuksen hallinnassa on noin 600 Kuopion kaupungin omistamaa rakennusta. Myytävistä ja vuokrattavista kohteista lisätietoja Tilakeskuksen sivulta.

Löydä yritystontit

Haluamme, että Kuopiossa on yrityksille vaihtoehtoja sijoittumiseen, olipa kyse teollisuudesta, kaupasta tai muusta yritystoiminnasta. Pääosa tonteista sijaitsee keskustan eteläpuolella moottoritien läheisyydessä. Lisätietoja antaa yritysasiantuntija Mika Raatikainen, mika.raatikainen@kuopio.fi, 044 718 2048.

Verkostohaku

Kuopio ja alueen organisaatiot toimivat aktiivisesti erilaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Katso alueemme yhteistyöverkostot.

Tilaa uutiskirje