fbpx

Business Kuopio

 

Yrittäjille hyödyllisiä ilmaisia oppaita ja työkaluja

  • Opas alkavalle yritykselle
  • Yritystulkki – sähköinen opas yrittäjälle
  • Yrityspörssi – myytäviä yrityksiä, avoimia yrityspaikkoja ja yrityksen ostoilmoituksia
  • Kuopion yritysrekisteri
  • Kuopion toimitilarekisteri
  • Verkostohaku

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle

Perustamisopas alkavalle yrittäjälle kokoaa yhteen kaiken tarvittavan tiedon helposti omaksuttavassa muodossa. Tilaa maksuton opas Uusyrityskeskuksen sivuilta.

Yritystulkista oppaat omatoimiseen työskentelyyn

Yritystulkista löydät oppaat yritystoiminnan arjen tilanteisiin. Opasta hyödyntäen voit suunnitella yrityksen taloutta ja liiketoimintaa, laatia sopimuksia sekä täyttää yritystoiminnassa tarvittavat lomakkeet. Yritystulkin käyttö on maksutonta. Kuopion kaupungin yrityspalvelu tarjoaa palvelun alueen yrittäjille. Tutustu yritystulkin oppaisiin.

Yrityspörssi

Yrittäjäksi voi ryhtyä myös ostamalla yrityksen. Yrityspörssi on palvelu, joka tuo kaikki yrityksien myyntiä ja ostoa välittävät tahot yhteisen palvelun piiriin. Voit jättää ilmoituksen koska vain ja hallinnoida omia ilmoituksiasi helposti. Yrityspörssin käytöstä hyötyvät niin ostajat, myyjät kuin myös palveluntarjoajat. Tästä pääset yrityspörssiin.

Etsitkö toimitiloja yrityksellesi?

Kuopion vuokrattavista ja myytävistä toimitiloista löytyy tietoja Yrityspalvelun ylläpitämästä toimitilarekisteristä. Tilatarjonnassa on mukana sekä Kuopion kaupungin että kiinteistövälittäjien ja yksityisten tiloja. Joitakin suurempia tiloja on mahdollista jakaa myös pienempiin kokonaisuuksiin. Tutustu toimitilahakuun.

Lisäksi Kuopion Tilakeskuksen hallinnassa on noin 600 Kuopion kaupungin omistamaa rakennusta. Myytävistä ja vuokrattavista kohteista lisätietoja Tilakeskuksen sivulta.

Löydä yritystontit

Haluamme, että Kuopiossa on yrityksille vaihtoehtoja sijoittumiseen, olipa kyse teollisuudesta, kaupasta tai muusta yritystoiminnasta. Pääosa tonteista sijaitsee keskustan eteläpuolella moottoritien läheisyydessä. Yritystonteista ja vapaista kohteista lisätietoja Kuopion kaupungin sivuilta.

Ennen mahdollisen tontinvaraushakemuksen jättämistä pyydetään olemaan yhteydessä yrityspalveluun. Lisätietoja antavat: Yritysasiamies, unto.juutinen@kuopio.fi, 044 718 2084 tai mika.raatikainen@kuopio.fi, 044 718 2048.

Verkostohaku

Kuopio ja alueen organisaatiot toimivat aktiivisesti erilaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa. Katso alueemme yhteistyöverkostot.

Tilaa uutiskirje