Business Kuopio

 

Aloittavat yritykset ja startupit

Tule osaksi Pohjoismaiden parasta yhteisöä kasvuhakuiselle yritykselle ja perusta startup Kuopioon. Business Kuopio palvelee startupeja koko yrityksen elinkaarella yrityksen perustamisesta liiketoiminnan kehittämiseen. Katso myös Kuopion alueen startup ekosysteemi.

  • Yrityksen perustaminen
  • Liikeidean testaus- ja kehittäminen
  • Yritys- ja rahoitusneuvonta
  • Tapahtumat ja koulutukset

Yrityksen perustaminen

Kun suunnittelet oman yrityksen perustamista, kannattaa aloittaa tiedonhankinta osallistumalla yrittäjien infotilaisuuksiin. Infoissa asiantuntijat antavat hyviä vinkkejä yritystoiminnan suunnitteluun. Tämän jälkeen on mahdollisuus edetä henkilökohtaiseen neuvontaan joko Uusyrityskeskuksen tai yrityspalvelun Startup -neuvojien luo.

Yrittäjyysinfot Kuopion seudun uusyrityskeskuksen sivuilla.

Liikeidean testaus ja kehittäminen

Business Center on innovatiivinen yhteisö, jonka tarkoituksena on lisätä Pohjois-Savon maakunnan yritystoimintaa ja aluetalouden kasvua tarjoamalla yrittäjyyskasvatus ja -koulutuspalveluja sekä yritysten kasvu- ja innovaatiopalveluja ja verkostoja.

Yhteisöön kuuluvat UEF, Savonia, Sakky, YSAO ja Pohjois-Savon kaupunkien ja kuntien yrityspalvelut, Business Kuopio, yhteistyökumppaneina laaja verkosto yrittäjyyttä ja yritystoimintaa kehittäviä organisaatioita.

Havuja#!@&%&! -ohjelmakokonaisuus

Business Centerin järjestämä Havuja#!@&%&! -ohjelmakokonaisuus tukee uusien liikeideoiden liikkeelle lähtöä ja niiden kiihdytystä tulevaisuuden menestystarinoiksi. Ohjelmakokonaisuus tarjoaa osallistujilleen uusia ideoita, henkilökohtaista valmennusta, menetelmiä ja verkostoja innovaation kaupallistamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja kansainvälistymiseen.

Tutustu Havuja#!@&%&! -ohjelmaan Business Centerin verkkosivuilla.

Yritys- ja rahoitusneuvonta

Kuopion seudun Uusyrityskeskus asiantuntijoineen palvelee yritystoiminnasta kiinnostuneita ja alkutaipaleella olevia yrityksiä niin akuuteissa ongelmissa kuin pitkän tähtäimen suunnittelussa.

Uusyrityskeskuksen yritysneuvojilla on laaja kokemus yrittäjyydestä ja monista eri toimialoista. He voivat auttaa esimerkiksi selvittämään liikeideasi mahdollisuuksia liiketoiminnaksi tai opastaa liiketoimintasuunnitelman teossa ja muissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa.

Ajan henkilökohtaiseen yritysneuvontaan voit varata puhelimitse 017 288 2000.

Lisätietoja Kuopion seudun Uusyrityskeskuksen palveluista saat palveluihin tarkemmin Uusyrityskeskuksen verkkosivuilla.

Tapahtumat ja koulutukset

Business Center, Suomen yrittäjät, Kuopion alueen kauppakamari ja monet muut yhteistyökumppanimme järjestävät säännöllisesti erilaisia koulutuksia ja verkostoitumistapahtumia yrittäjille.

Esimerkiksi Kuopio goes -konsepti on uudenlainen kansainvälistymispalvelu, joka mahdollistaa vaikuttavamman kansainvälisen markkinoinnin. Toimenpiteillä edistetään Kuopion alueen elinkeinoelämää sekä kasvatetaan tunnettuutta kansallisesti ja kansainvälisesti.

Olemme koonneet tietoa tulevista tapahtumista yhteen Tapahtumat -sivulle.

Tilaa uutiskirje