Business Kuopio

 

Etsitkö toimitilaa tai tonttia?

Tarvitsetko sinä tai yrityksesi uutta toimipistettä? Tai tarvitseeko yrityksesi laajempia tiloja?

Business Kuopio ja Kuopion kaupungin yrityspalvelu auttavat yritystäsi sopivien toimitilojen kartoittamisessa. Tavoitteenamme on tarjota yrityksellesi monipuolinen valikoima sijoittumisvaihtoehtoja, olipa kyseessä teollisuudesta, kaupasta tai muusta yritystoiminnasta.

Asiantuntijamme opastavat ja auttavat sinua esimerkiksi lupa-asioissa, tontin hakemisessa, kaavoitusasioissa ja neuvotteluissa kaupungin kanssa. Saat tietoja Kuopion keskeisen kaupunkialueen ja maaseutualueiden yritystonteista. Räätälöimme tältä pohjalta ehdotuksemme tonttiratkaisuksi. Autamme tarvittaessa myös kiinteistösijoittajien löytämisessä tai vapaiden toimitilojen kartoittamisessa.

Pääosa tonteista niin kaupan kuin muunkin yritystoiminnan osalta sijaitsee keskustan eteläpuolella moottoritien läheisyydessä. Pienen Neulamäen yritysalue Pitkälahdessa on uusin vaihtoehto tarjonnassamme.

Alueelle sijoittumiseen ja toimitiloihin liittyen sinua auttavat (Huom. ennen mahdollisen tontinvaraushakemuksen jättämistä pyydetään olemaan yhteydessä yritysasiamiehiin):

 

Tonttien karttapalvelu (kuopio.fi)

Vapaiden yritystonttien sijainnit ja kohdetiedot
 

Toimitilahaku

Vuokrattavat ja myytävät toimitilat
 

Etätyöpisteet (kuopionalue.fi)

Kuopion alueen etätyöpisteet kartalla
 

Tilaa uutiskirje