Business Kuopio

 

Etsitkö toimitilaa tai tonttia?

Tarvitsetko sinä tai yrityksesi uutta toimipistettä? Tai tarvitseeko yrityksesi laajempia tiloja?

Business Kuopio ja Kuopion kaupungin yrityspalvelu auttavat yritystäsi sopivien toimitilojen kartoittamisessa. Tavoitteenamme on tarjota yrityksellesi monipuolinen valikoima sijoittumisvaihtoehtoja, olipa kyseessä teollisuudesta, kaupasta tai muusta yritystoiminnasta. Toimitilahakuun voit ilmoittaa vuokrattavan ja/tai myytävän toimitilasi, palvelu on maksuton.

Asiantuntijamme opastavat ja auttavat sinua esimerkiksi lupa-asioissa, tontin hakemisessa, kaavoitusasioissa ja neuvotteluissa kaupungin kanssa. Saat tietoja Kuopion keskeisen kaupunkialueen ja maaseutualueiden yritystonteista. Räätälöimme tältä pohjalta ehdotuksemme tonttiratkaisuksi. Autamme tarvittaessa myös kiinteistösijoittajien löytämisessä tai vapaiden toimitilojen kartoittamisessa.

Pääosa tonteista niin kaupan kuin muunkin yritystoiminnan osalta sijaitsee keskustan eteläpuolella moottoritien läheisyydessä. Pienen Neulamäen yritysalue Pitkälahdessa on uusin vaihtoehto tarjonnassamme.

Tarjoamme myös sijoittajille valmiita kartoituksia potentiaalisista sijoituskohteista Kuopion alueella.

Tontti- ja toimitila-asioissa sekä sijoituskohteiden kartoittamisessa sinua auttavat :

  • Huom. Ennen mahdollisen tontinvaraushakemuksen jättämistä pyydetään olemaan yhteydessä yritysasiantuntijoihin: Mika Raatikaiseen Kuopion kaupunkialueiden osalta ja Jari Kososeen maaseutualueiden/kuntakeskusten osalta.
  • Mika Raatikainen, Yritysasiantuntija, Kuopion kaupungin yrityspalvelu, mika.raatikainen@kuopio.fi, 044 718 2048
  • Jari Kosonen, Yritysasiantuntija, Kuopion kaupungin yrityspalvelu, jari.kosonen@kuopio.fi, 044 718 8924
  • Olli Kokander, Yritysasiantuntija, Kuopion kaupungin yrityspalvelu, olli.kokander@kuopio.fi, 044 718 2043

Kuopion alueen etätyötilat

Matkatyö tuo vaihtelua ja rikastuttaa monen elämää. Reissupäivien lomassa oma kiinteä tukikohta tarjoaa rauhallisen pysähdyspaikan. Erilaisia ympäristöjä on valittavina moderneista tiloista maaseudun rauhaan.

Vaihtelua ja uutta energiaa voi löytyä myös samanhenkisten työyhteisöstä. Kaivatessasi työtilaa kodin tai työpaikan ulkopuolella, vuokraa työpiste Kuopion alueen yritysyhteisöistä. Yhteisötyöpisteen voit vuokrata päiväksi tai pidemmäksi aikaa.

Alta löydät Kuopion keskustaympäristön ja lähialueiden etätyötiloja

 

Cowork & muut etätyötilat

KPY Novapolis

KPY Novapolis -kampukset sijaitsevat Savilahdessa monialaisessa huippuosaajien keskittymässä aivan Kuopion keskustan tuntumassa sekä Siilinjärven Toivalassa erinomaisten liikenneyhteyksien ääressä.

Tervetuloa kohtaamaan Novapoliksessa! Tarjoamme etätyötiloja monenlaisiin tarpeisiin. Voit hyödyntää avoimia tilojamme sekä tarvittaessa vuokrata erillisiä kokoustiloja. Tulevaisuudessa kehitämme myös coworking-ympäristöjä. Kampuksiltamme löydät kiinnostavan yhteisön, avoimen Wi-Fi-yhteyden, kattavasti ravintolatarjontaa sekä laajan kirjon muita palveluita.

Microkatu 1, 70210, kuopio
Viestikatu 7, 70600, kuopio
asiakaspalvelu@novapolis.fi / 046 870 4008

KPY Novapolis CoWork – Toimitilat ja kokoustilat Kuopiossa

Ofisio

Tule kaupungin viihtyisimpään toimitilaan työskentelemään, verkostoitumaan, kokoustamaan ja harrastamaan! Varaa tarpeesi mukaan coworking-työpiste, yksityinen työhuone, tiimitila tai kokoushuone. Äänitä podcastia, kuvaa vlogia tai pidä verkkokoulutusta inspiroivassa studiossamme. Meillä voit työskennellä ergonomisella työpisteellä, nojatuolissa, säkkituolissa tai vaikka riippumatossa, aamuvarhaisesta iltamyöhään. Tilojen varaaminen on todella helppoa, ja varausaika on valittavissa muutamista tunneista kuukausiin. Pitkiä sitoutumisia tai jäsenyyttä ei edellytetä!

Snellmaninkatu 2 B, 2. krs, 70100, kuopio
hello@ofisio.fi / +358 44 775 3013
Ofision verkkosivut

Kuopion kampusalue

Savonia-ammattikorkeakoulu

Kampuksemme Savilahden Microkadulla toivottaa sinut tervetulleeksi etätöihin! Tiloissamme on avoin wifi, ja käytössäsi on kahvilan sekä ravintoloiden palvelut. Mukavia työskentelypisteitä löydät mm. kampuskirjasto Opuksesta!

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista, jolla on kampuksia kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 6000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Microkatu 1, 70201, kuopio
Savonian verkkosivut

Hotellit ja ravintolat

Scandic Atlas ja Kuopio

Tarjolla on laaja valikoima monipuolisia työtiloja hotelliemme aulojen rennoista loungeista rauhallisiin tiloihin työtapasi ja tarpeesi mukaan. Valittavanasi on päivä-, viikko- tai kuukausihinta — ilman sitoutumista tai irtisanomisaikaa. Vuokraamme myös hotellihuoneita etätyötiloiksi päiväksi tai viikoksi.

Scandic Atlas: Haapaniemenkatu 22, 70110, kuopio
atlas@scandichotels.com / 0300 870423

Scandic Kuopio: Satamakatu 1, 70100, kuopio
kuopio@scandichotels.com / 017-195 111

Scandic hotellien verkkosivut

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Kuo­pion elämän ja olemisen kau­neus heh­kuu niin luon­nos­sa, to­ril­la kuin sa­vo­lai­sis­sa ihmisissäkin. Ori­gi­nal Sokos Hotel Pui­jon­sar­vi, Puikkari on Itä-Suo­men suu­rin ho­tel­li, jossa tun­nel­ma on läm­min ja ko­di­kas, sa­vo­lai­sit­tain lep­poi­sa.

Puikkari Conferencen tyylikkäät ja monimuotoiset tilat mahdollistavat kokousten, konferenssien, messujen cocktail-tilaisuuksien ja häiden lisäksi jopa yli 200 vieraan istuvat illalliset samalla vaikka show-esityksistä nauttien. Tuhansien tapahtumien talossamme on vain mielikuvitus rajana, mitä kaikkea timanttitaivaan alle voimme vieraillemme taikoa.

Minna Canthin katu 16, 70100, kuopio
Hotelli Puijonsarven verkkosivut

Kylpylähotelli Rauhalahti

Tarvitsetko työrauhaa etätyöpäivään? Kylpylähotelli Rauhalahdesta voi varata huoneen päiväksi työskentelyä varten. Kahvit sisältyy hintaan, lisäksi lounas- ja päivällismahdollisuus sekä ruokalistan annoksia. Luonto on lähellä virkistäviin taukoihin. Päivän päätteeksi monia kuntoilu- ja hemmottelumahdollisuuksia. Tiistaisin savusauna ja perinnepäivällinen tunnelmalliseslla Jätkänkämpällä.

Etätyöhuone kylpylähotellissa 50 € / päivä. Huone käytössä klo 8-16 / sopimuksen mukaan. Hintaan sisältyy kahvi, jota voi hakea vapaasti joko kylpylästä tai ravintolasta. Tarjoamme myös useita erikokoisia kokoustiloja.

Katiskaniementie 8, 70700 Kuopio
myynti@rauhalahti.fi / 030 608 30 / Rauhalahden verkkosivut

Tahkocom Oy

Lähes 300 työskentelyyn sopivaa kohdetta upeiden harrastusmahdollisuuksien äärellä. Loma-asunnolla työskentelet mukavasti etätöiden parissa ja päivän päätteeksi suuntaat suoraan Tahkon monipuolisiin aktiviteetteihin. Loma-asunnolla on Wifi ja työpisteeksi voit valita joko mukavan sohvapaikan tai asettua pöydän ääreen maisemia ihaillen.

Tahkolaaksontie 4 A, 73310, tahko
booking@tahko.com / +358 300 870 787 / Tahkocomin verkkosivut 

Break Sokos Hotel Tahko

Break Sokos Hotel Tahko sijaitsee Tahkon keskustassa, inspiroivan luonnon keskellä. Työskentele turvallisesti ja tuottavasti. Hengähdä hieman ja hanki piristystä ja hyvinvointia luonnosta sekä Tahkon aktiviteeteista. Monipuoliset kokoustilamme sekä tilavat huoneemme tarjoavat loistavan tilan myös etätyöskentelyyn – anna ajatuksen lentää ja työskentele tehokkaasti.

Etätyötilojen hinnat (yksityinen työtila) 50€/pvä ja (max. 4 hlöä/50m2 tila) 39€/hlö. Hinta sisältää WiFi-yhteyden, tilan käytön klo 6-18 välisenä aikana, kahvin hotellimme aulasta koko päivän ajan sekä lounaan ravintola Hillsidessä. Hotellimme aktiviteettivälineet ovat myös käytössäsi (mm. taukojumppavälineitä, Fat Bike -pyörät, frisbee golf -kiekot sekä skootteri)

Sääskiniementie 560, 73310, tahko
sales.tahkovuori@sokoshotels.fi / 010 762 9550 / Sokos Hotels verkkosivut – etätyö

Vesileppis Areena

Vesileppis Areenan aulatilan pöytä- ja sohvaryhmät ovat etätyöläisten käytettävissä ilmaiseksi! Käytössäsi on nopea WiFi ja pistokkeita latureille. Voit myös varata hotellihuoneen päiväkäyttöön etätyöskentelyä varten. Vesileppiksestä löytyy useita kokoustiloja, jotka tarjoavat loistavat puitteet etätyöskentelyyn tai kokousten ja tilaisuuksien järjestämiseen. Katso kaikkien kokoustilojen tiedot

Vesileppiksen tiloista löytyy kahvila ja lounasravintola, joissa nautit suussa sulavia herkkuja taukojesi aikana.  Kahvila Coffee Corner sijaitsee vastaanoton yhteydessä ja toimii taukopaikkanasi aamuvarhaisesta iltamyöhään. Lounasravintola Leppäkertun maukkaasta lounaspöydästä saat energiaa aktiivisen päivän käänteisiin. Monipuolisesta kattauksesta löydät herkulliset vaihtoehdot ja pääset nauttimaan lounaan kiireettömässä ilmapiirissä.

Vokkolantie 1, 79100, leppavirta
matkailuneuvonta@leppavirta.fi / 044 790 6033

Hotelli-Ravintola Tiilikka

Meillä majoitut rauhallisessa, kodinomaisessa ympäristössä aivan Rautavaaran keskustassa. Majoitustilamme sijaitsevat rivitalomaisessa rakennuksessa, jossa jokaiseen huoneeseen on oma sisäänkäyntinsä koodilukoilla. Pääset nauttimaan luonnon rauhasta ilman suuria ihmismassoja. Hotellihuoneissa varustuksena on 2 vuodetta, wc, suihku, oma pieni terassi takapihalle, televisio, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Huoneissa on lisäksi toimiva wifi ja työpöytä. Ravintolapalvelut toimivat keskiviikosta sunnuntaihin.

Kuusitie 2, 73900, rautavaara
tiilikka@meili.fi / 017 780 085 / Facebook

Kirjastot

Pääkirjasto, Kuopion kaupunginkirjasto

Pieni kokoushuone sijaitsee pääkirjaston 2. kerroksessa. Ryhmätyötilassa on kokouspöytä, 10 tuolia, naulakko ja tarjoiluvaunu. Kirjastossa on käytössä avoin langaton verkko (WLAN). Ryhmätyötilan vuokra on 9,80 €/tunti (sis. alv 24 %). Pääkirjaston tilavaraushakemus

Lehtisali:

  • tutkijanhuone 2 paikkaa
  • hiljainen lukusali 22 paikkaa
  • ryhmätyötila 18 paikkaa
  • yhden hengen työskentelyhytti

Aikuistenosasto 2.krs: 2 kpl yhden hengen työskentelyhyttiä

Maaherrankatu 12, 70100, kuopio
kirjasto@kuopio.fi / 044 718 2314 / verkkosivut

Karttulan lähikirjasto

Karttulan lähikirjaston lukusali. Käytettävissä langaton nettiyhteys.

Kissakuusentie 20, 72100 Karttula, kuopio
karttula.kirjasto@kuopio.fi / 044 718 7505 / verkkosivut

Leppävirran kirjasto

Leppävirran kirjastolta voit varata ilmaiseksi käyttöösi kokoustilan etätyöskentelyä varten.
Kokoustilaan mahtuu noin 30 henkilöä, mutta voit varata sen myös omaan käyttöösi etätöitä varten. Tilasta löytyy videotykki ja valkokangas sekä pieni keittiönurkkaus, jossa on kahvin- ja vedenkeitin. Leppävirran kirjasto sijaitsee kylällä kaikkien palveluiden äärellä, joten ympäriltä löytyy useita kahviloita, lounasravintoloita ja kauppoja.

Kokoustilan voi varata omaan tai yhdistyksen käyttöön joko puhelimitse (044 797 5572) tai käymällä kirjastossa. Kirjaston alakerrasta löytyy myös tutkijanhuoneet hiljaista työskentelyä varten. Nämä huoneet ovat käytössäsi päivittäin klo 7-20 sähköisellä kulkuavaimella, jonka saa panttia vastaan kirjastolta.

Koulutie 4, 79100, leppavirta
kirjasto@leppavirta.fi / 044 797 5572 / verkkosivut

Muut

Convera Kiinteistöt

Meillä olisi tarjota erilaisia vaihtoehtoja etätyöhön, niin kaupungissa kuin kaupungin ulkopuolellakin. Niiralassa, parhaalla paikalla on työhuoneesta kirjoituspöytään vaihtoehtoja, kysy toki lisää! Leppävirralla, 40 km Kuopiosta on erilaista etätyömahdollisuutta tarjolla, vanhan kirkon tunnelmaa. Valittavissa on satoja vuosia vanhan kirkon penkin ja modernin sähköpöydän välillä.

Niiralankatu 11, 70600 Kuopio
info@convera.fi / 044 783 2050 / Verkkosivut

Hottituvat

Hottituvat tarjoaa tasokasta majoitusta itä-Suomen puhtaimman järven, Juojärven rannalla. Etäisyys Kuopiosta 60 km.

Jokainen mökki sijaitsee omassa rauhallisessa pihapiirissään, sisustuksen ja ympäristön osalta omanlaisenaan. Mökeistä löytyy kaikki tarvittava tuottavaan etätyöskentelyyn maaseudun rauhassa. Tutustu Tuusniemen ja Kaavin alueen monipuolisiin luontokohteisiin, retkeilyreitteihin ja itä-Suomen nähtävyyksiin.

Kojanniementie 20, 71280, tuusniemi
hottituvat@gmail.com / 050 365 7064 / verkkosivut

Kanttila

Minna Canthin (1844 – 1897) talo, Kanttila, sijaitsee aivan Kuopion keskustassa Snellmaninpuiston laidalla, vain 5 minuutin kävelymatkan päässä torilta.

Kanttila on taiteen ja tieteen residenssitoimintaan keskittynyt kulttuurikeskus, joka sisältää majoitustiloja (Airbnb-tyyppisesti/ 2hh huoneet), esiintymis- ja kokoontumistilan (pieni studio, sisäpiha, erillinen rakennus), kahvila-ravintolan, Minna Salongin ja Minna ruokasalin, työtiloja sekä lisätyn todellisuuden (AR) keinoin avautuvaa Minna Canthin historiaa. Yleisölle Kanttila tulee tarjoamaan ympärivuotisen kulttuurimatkailukohteen ja kiinnostavan kohtaamispaikan.

Minna Canthin katu 22, 70100 Kuopio / Verkkosivut

Lohimaan yritystalo

Lohimaan kalastusmatkailukeskuksen kanssa samassa pihapiirissä sijaitsee Tervon kunnan omistama yritystalo. Vieressä virtaa Äyskoski, jonka rannoilla voi työn lomassa virkistäytyä tai käydä koskessa kalastamassa. Lohimaan ravintolapalvelut palvelevat kesäkuukausina ja oivallinen lounaspaikka löytyy myös Tervon keskustasta. Modernisti ja viihtyisästi sisustetussa yritystalossa on 100 megan verkkoyhteys, kokoustilaa ja yksittäisiä toimistohuoneita. Osa on toimistohuoneista on vuokrattu ja kokoustilat ovat satunnaisesti käytössä, mutta kaikissa vapaissa tiloissa saa työskennellä, eikä tiloja tarvitse erikseen varata. Ulko-ovi aukeaa koodilla, jonka saa soittamalla päivystäjälle. Pienessä keittiössä voi keittää kahvit ja lämmittää ruokaa. Satunnaiskäytössä etätyötila on veloitukseton.

Lohitie 701, 72210 Tervo / Verkkosivut

Mikkalan Maatila

Aitoa maalaismaisemaa ja todella monipuoliset harrastusmahdollisuudet! Suosittu lomakohde etätyöntekijöille, lapsiperheille, seurueille, kaveriporukoille ja yrityksille yms. Iso tupa, keittiö, makuuhuoneita, wc ja sauna, wifi. Majoitus (koko tila) alk. 100 €/vrk.

Tekemistä löytyy joka lähtöön: pihapiirissä on ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat n. 20 hlö:n hirsikota, rantasauna, pelisali (mm. biljardi), 18-väyläinen frisbeegolf-rata, Talvisin hyvin hoidetut hiihtoladut (24 km), Tennis/sulkapallovälineet (Kaavin urheiluhallilla vuoro 20 €/kerta), Metsästysmahdollisuus. Alueella laiduntaa kesäisin emolehmäkarjaa maakunnallisesti arvokkaassa perinnebiotooppimaisemassa.

Ahvenisentie 124, 73600, kaavi
paivi.kayhko75@gmail.com / 040 569 2305 / verkkosivut

OP Vehmersalmi

Toimistotilaksi tai vastaavaan käyttöön soveltuva 88 m2 tila. Erillisiä huoneita, keittiö ja wc.
Muokataan käyttöön soveltuvaksi tarpeen mukaan.

Vehmersalmenkatu 34, 71310 Kuopio / petri.tyllinen@op.fi / 0400 578835

Riistaveden Manttu

Iso tila 400 m2 jaettavissa pienempiin tiloihin tai juhlasalissa yhtenäistä tilaa kokoustaa hyvillä turvaväleillä, myös erillistä huoneita. Ruoka ja kahvi mahdollisuus.

Keskustie 9, 71160 Kuopio
riistavedenmanttu@gmail.com

Vesannon Tupa

Kotoisa lounaskahvila, josta saa kahvila- ja lounaspalvelut arkisin ja viikonloppuisin grilliruokaa, myös anniskeluoikeudet. Tila on varattavissa kokouskäyttöön ja pitopalvelu palvelee pienistä leivonnaisista isompiinkin kokonaisuuksiin.

Kuusitie 1, 72300, kuopio / Facebook

Viitostien Ykköstilat Oy

Lapinlahdella Teknologiatalossa hyvien kulkuyhteyksien varrella 5-tien läheisyydessä toimistotilaa etätyöhön. Tiloja myös osittain valmiiksi kalustettuna. Erinomaiset työskentelyolosuhteet, osasta huoneista järvinäköala.

Tietokatu 1, 73100, lapinlahti
taina.turunen@lapinlahti.fi / 050 343 6557

 
 

Yritystontit ja kartat (kuopio.fi)

Vapaiden yritystonttien sijainnit ja kohdetiedot
 

Toimitilahaku

Vuokrattavat ja myytävät toimitilat
 

Etätyötilat Suomessa

Koko Suomen etätyötilat kartalla
 

Tilaa uutiskirje