fbpx

Business Kuopio

 

Invest and Grow in Kuopio Region (INGROW)

Invest and Grow in Kuopio Region (INGROW) -hankkeessa kehitetään Kuopion alueen kärkiosaamisen, yritysten sekä innovaatio- ja kehitysalustojen kansainvälistä tunnettuutta ja näkyvyyttä. Hankkeen aikana alueen vetovoimaisuus ja kiinnostus koti- ja ulkomaisten sijoittajien ja yritysten investointikohteena kasvaa ja kasvun sekä kansainvälistymisen edellytykset paranevat. Hankkeen tuloksena muodostetaan modernit toimintamallit ja mittaristot sijoittumisten ja investointien edistämiseen Kuopion alueelle.

Lataa juliste

Hankkeen aikana tehdään tiivistä yhteistyötä alueen yritysten, oppilaitosten, tutkimus- ja kehittämisorganisaatioiden sekä mm. Savilahden alueen kehityshankkeiden kanssa, pyrkien myös kehittämään eri toimijoiden välistä yhteistyötä Kuopion alueen Invest in -toiminnassa.

Mikko Juuti
Projektipäällikkö
BusinessKuopio
Invest & Grow in Kuopio Region
mikko.juuti@kuopio.fi
044 718 2034

Eeva Lehtomäki
Projektisihteerei
BusinessKuopio
Invest & Grow in Kuopio Region
eeva.lehtomaki@kuopio.fi
044 718 2035


Hankkeen perustiedot:

  • Hankkeen tavoitteena on lisätä Kuopion alueen kärkiosaamisen, yritysten sekä innovaatio- ja kehitysalustojen kansainvälistä tunnettuutta ja näkyvyyttä sekä lisätä Kuopion vetovoimaisuutta sijoituskohteena.
  • Hankkeen toteuttaja on Kuopion kaupunki.
  • Rahoittajina toimivat Euroopan aluekehitysrahasto, Pohjois-Savon liitto ja Kuopion kaupunki
  • Hankkeen kesto: 1.1.2018 – 30.6.2020.
  • Tietoa rakennerahastosta: Rakennerahastot.fi on verkkopalvelu Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) ja Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoituksen hakijoille, viranomaisille ja kaikille EU-rahoituksesta kiinnostuneille.