fbpx

Business Kuopio

 

Löydä osaajia

Etsitkö yritykseesi osaavaa uutta työvoimaa? Tarvitsetko apua rekrytointiin? Tältä sivulta löydät vinkkejä työnhaun tueksi.

 • Työllisyyspalvelut työnantajille
 • Pohjois-Savon TE-palvelut
 • TE-live – näkyvyyden edistäminen livelähetysten kautta
 • Pohdi – Savilahden osaajapooli
 • Jobs in Finland – palvelu rekrytointiin
 • Olemisenvapaus.fi -sivusto – yritysten ilmoitukset (Pohjois-Savo)
 • Rekrytointi Suomeen

Työllisyyspalvelut työnantajille

Kuopion kuntakokeilussa on yli 6000 kuopiolaista työnhakijaa, joista voimme kartoittaa yrityksellenne sopivia työntekijöitä. Kuopion kaupungin työllisyyspalvelusta saat yksilöllisen tuen rekrytointiin ja erilaisten tukimahdollisuuksien kartoittamiseen. Työllisyyspalvelun kautta voit myös esimerkiksi ilmoittaa yrityksesi avoimista työpaikoista, myös kesätyöpaikoista. Työllisyyspalvelun kautta jaetaan myös ysiluokkalaisten kesätyösetelit.

Rekrytointeihin ja työllisyyspalveluihin liittyen lisätietoja:

Pohjois-Savon TE-palvelut

Myös Pohjois-Savon TE-palveluiden yritysasiantuntijat palvelevat yrityksiä monipuolisesti rekrytointiasioissa. TE-toimisto voi auttaa yritystäsi esimerkiksi:

 • sopivien ehdokkaiden etsimisessä tietokannasta
 • haastattelujen toteuttamisessa ja rekrytointitilaisuuksien järjestämisessä
 • työpaikkailmoitusten näkyvyyden edistämisessä TE-Live.fi -palvelun avulla
 • kansainvälisessä rekrytoinnissa
 • neuvomalla oppisopimuskoulutuksiin, palkkatukiin ja työkokeiluihin liittyvissä asioissa

Pohjois-Savon työnantaja- ja yrityspalvelut palvelevat numerossa 0295 043 502 arkisin klo 9.00 – 16.15.

Pondi

Savilahden osaajapooli Pondi yhdistää osaajat sekä työpaikat helposti, kiinnostavasti ja joustavasti. Työnantajana voit tutustua Pondin avulla osaajiin hyvissä ajoin ja mahdollista tuleville ammattilaisille tarttumapinta toimintaasi. Pondi luo työnantajille suoran kanavan opiskelijoihin yli oppilaitos- ja koulutusalarajojen ja parantaa työpaikan tunnettuutta osaajien keskuudessa.

Tutustu Pondiin

Jobs in Finland

Onko yritykselläsi tarvetta kansainvälisille osaajille? Voit ilmoittaa avoimet paikat Business Finlandin tarjoamaan Jobs in Finland -palveluun.

How do I add my company’s job vacancies to jobs.workingfinland.fi?

Olemisenvapaus.fi

Onko yritykselläsi jatkuva tarve uusille osaajille? Voit ilmoittaa yrityksesi olemisenvapaus.fi -sivustolle. Sivusto on tarkoitettu kaikille Pohjois-Savon ja Pieksämäen alueilla toimiville työnantajille.

Ota yhteyttä:

Rekrytointi Suomeen

Kun palkkaat työntekijän EU:n ulkopuolelta, suurin ero tavalliseen rekrytointiin on, että työntekijän täytyy hakea työntekoon oikeuttava oleskelupa. Hän ei saa aloittaa työntekoa ennen kuin saa myönteisen oleskelulupapäätöksen. Työnantajana osallistut oleskeluluvan hakemiseen. Käytännössä sinun täytyy tehdä työntekijän kanssa kirjallinen työsopimus sekä täyttää yrityksesi ja työsuhteen tiedot oleskelulupahakemukseen. Työnantaja – lue lisää Suomeen rekrytoinnista.


Tule töihin Savoon!

Future in Savo -sivustolla on tietoa sinulle, joka haluat löytää vakituisen työpaikan Suomesta, Savon alueelta. Tunnet aluetta jo jonkin verran – olet saattanut olla täällä aikaisemmin kausitöissä.  Olemme iloisia, että olet kiinnostunut työstä ja asumisesta Savossa. Täällä on paljon yrityksiä, joissa on pulaa osaavista työntekijöistä. Työpaikkaa kannattaa siis hakea aktiivisesti!

Sivustolle on koottu tietoa, joka helpottaa sinua työpaikan löytämisessä, oleskeluluvan hakemisessa ja kotoutumisessa seudulle.

Tilaa uutiskirje