fbpx

Business Kuopio

 

Bellanpuisto iltakuva_hotellisuunnitelmien havainnekuva

Bellanranta – aktiviteetti- ja elämyskeskus Kallaveden rannalla

Kuopion Siikarannan teollisuusalue on kehittynyt kovaa vauhtia viimeisten vuosien aikana. Saaristokadun alkupäässä sijaitseva Bellanrannan alue tuo yhteen liikkujat ja elämystenetsijät sekä perheet, porukat ja businessväen – kaikki samalla kompaktilla alueella – ympäri vuoden. Bellanrannasta löytyvät monipuoliset matkailun ja vapaa-ajan palvelut.

Bellanrantaan on rakentunut myös näyttävä Saana, missä voi virkistäytyä ja rentoutua, pitää kokouksia ja seminaareja. Saaran vierestä Bellanrannasta löytyy seikkailupalveluja, tasokas kuntosali ja ryhmäliikuntatila, sisäkartingrata, oheisharjoittelukeskus, urheiluvälinelainaamo, citygolf ja esittelykierroksia tarjoava panimo. Lisäksi Kallavesi on käytössänne erilaisten risteilyjen, kanoottiretkien tai vaikka SUP-poolon merkeissä. Alueelle pääsee niin autolla, paikallisliikenteen bussilla kuin myös veneillen, risteillen tai Vilkku -kaupunkifillarilla.

Bellanrantaan Saanan kupeeseen on suunnitteilla myös huoneistohotelli sekä liikuntahalli. Niissä yhdistyy työ ja vapaa-aika Kallaveden äärellä. Hotelliin on tulossa kokoustiloja, joista avautuu järvimaisema.

Tutustu Bellanrantaan

Tutusti Saanan tarjontaan

Tilaa uutiskirje