fbpx

Business Kuopio

 

Yrityspalvelut ja yrittäjyyden edistäminen

Kuopio panostaa voimakkaasti yritysten toimintaedellytyksiin ja tarjoaa vetovoimaisen toimintaympäristön niin alkaville kuin toimivillekin yrityksille. Kuopioon on sijoittunut paljon muualla Suomessa toimivia yrityksiä ja niiden yksiköitä, kuten korkean teknologian yrityksiä, elintarvike- ja metalliteollisuutta, puunjalostusta, veneteollisuutta sekä kaupan ja palvelualan yrityksiä. Kuopiossa on yrityksille tarjolla hyvää ja koulutettua työvoimaa sekä korkeatasoinen palveluvarustus.

Kuopiossa on hyvä kasvaa ja kansainvälistyä.

Ecosysteemiselvitys Kuopion alueen startup-genrestä

Yksi puhelinsoitto tai yhteydenottopyyntö riittää

Kaikki yritykset ovat meille tärkeitä toimialasta riippumatta. Monipuolinen elinkeinorakenne on yksi Kuopion vahvuuksista. Osallistumme yrityshankkeisiin aktiivisesti ja käytännönläheisesti. Onko yrityksesi kasvun tiellä hidasteita, kaipaako yritystoimintasi uutta potkua vai onko sinulla innovatiivinen yritysidea?  Ota rohkeasti yhteyttä Kuopion yrityspalveluun. Toimintamme on luottamuksellista, ripeää ja mutkatonta.

Soita 017 182 089

Julkiset hankinnat

Kuopion kaupunki hankkii yksityiseltä sektorilta tavaroita ja palveluita, joiden avulla se järjestää vastuullaan olevia palveluita. Vuonna 2016 ulkoisten ostojen arvo oli 386,8 miljoonaa euroa. Lue lisää julkisista hankinnoista

Tilaa uutiskirje