Business Kuopio

 

Mikä on Business Kuopio?

Business Kuopio on yritysten kumppani. Business Kuopio kokoaa yhteen Kuopion kaupungin yrityksille tarkoitetut palvelut, asiantuntija-avun ja verkostot. Autamme kaikenkokoisia alueemme yrityksiä kehittymään liiketoiminnan alkuvaiheista yritystoiminnan kehittämiseen ja laajentumiseen. Osa palveluista järjestetään kumppanuusmallilla, jolloin niitä saa Business Kuopion lisäksi myös Uusyrityskeskukselta ja Business Centeristä.

Visio: Pohjoismaiden paras yhteisö kasvuhakuiselle yritykselle.

Missio: Business Kuopio auttaa niin alkavia kuin kasvavia yrityksiä kehittymään ja kansainvälistymään. Tuomme Kuopion alueelle investointeja Suomesta ja ulkomailta.

Arvot: Rohkeus, tasapuolisuus, kumppanuus


Siellä kasvu, missä kumppanuus

Business Kuopio on yritysten kumppani. Business Kuopio tarjoaa kasvun ja uudistumisen avaimet niin alkaville kuin kasvaville yrityksille – oletpa vasta suunnittelemassa yritystoimintaa tai laajentamassa liiketoimintaasi uusille markkina-alueille Suomessa tai ulkomailla.

Business Kuopio kokoaa yhteen Kuopion kaupungin yrityksille tarjoamat palvelut sekä aktiivisen kumppaniverkoston toiminnan tueksi. Business Kuopion tavoitteena on saada Kuopion elinkeinoelämä menestymään yhteistyön ja kumppanuuden kautta.

Business Kuopio tukee elinkeinoelämän hyvinvointia edistämällä yritystoimintaa ja kehittämällä yritysmyönteisiä ja kilpailukykyisiä yritysympäristöjä sekä edistämällä investointien ja osaajien saamista alueelle. Tavoitteena on kasvattaa alueen vetovoimaisuutta nostamalla alueen tunnettuutta kansallisesti ja kansainvälisesti.

Kuopio on aktiivinen elinkeinoelämän keskus, jossa innovaatioista luodaan bisnestä liiketoiminta, yritykset kasvavat ja kansainvälistyvät sekä alue nähdään potentiaalisena sijoituskohteena. Vetovoimainen toimintaympäristö houkuttelee uusia osaajia sekä luo mahdollisuuksia yrityksille ja sijoittajille myös kansainvälisellä tasolla. Kuopion tavoitteena on olla vaikutusalueeltaan kestävästi kasvava miljoonan ihmisen keskus.

“Menestystarinat syntyvät siellä, missä niillä on tilaa kasvaa. Kuopiossa rakennat oman tarinasi kannustavassa ilmapiirissä – rohkeudella, luovuudella, sinun omilla vahvuuksillasi.”

Tilaa uutiskirje