fbpx

Business Kuopio

 

Mikä BusinessKuopio?

BusinessKuopio on yritysten kumppani. BusinessKuopio kokoaa yhteen Kuopion kaupungin yrityksille tarjoamat palvelut sekä aktiivisen kumppaniverkoston toiminnan tueksi.

Visio: Pohjoismaiden paras yhteisö kasvuhakuiselle yritykselle.

Missio: BusinessKuopio auttaa niin alkavia kuin kasvavia yrityksiä kehittymään ja kansainvälistymään. Tuomme Kuopion alueelle investointeja Suomesta ja ulkomailta.

Arvot: Rohkeus, tasapuolisuus, kumppanuus

”Siellä kasvu, missä kumppanuus”

BusinessKuopio on yritysten kumppani. BusinessKuopio tarjoaa kasvun ja uudistumisen avaimet niin alkaville kuin kasvaville yrityksille – oletpa vasta suunnittelemassa yritystoimintaa tai laajentamassa liiketoimintaasi uusille markkina-alueille Suomessa tai ulkomailla.

BusinessKuopio kokoaa yhteen Kuopion kaupungin yrityksille tarjoamat palvelut sekä aktiivisen kumppaniverkoston toiminnan tueksi. BusinessKuopion tavoitteena on saada Kuopion elinkeinoelämä menestymään yhteistyön ja kumppanuuden kautta.

BusinessKuopio tukee elinkeinoelämän hyvinvointia edistämällä yritystoimintaa ja kehittämällä yritysmyönteisiä ja kilpailukykyisiä yritysympäristöjä sekä edistämällä investointien ja osaajien saamista alueelle. Tavoitteena on kasvattaa alueen vetovoimaisuutta nostamalla alueen tunnettuutta kansallisesti ja kansainvälisesti.

Kuopio on aktiivinen elinkeinoelämän keskus, jossa innovaatioista luodaan bisnestä liiketoiminta, yritykset kasvavat ja kansainvälistyvät sekä alue nähdään potentiaalisena sijoituskohteena. Vetovoimainen toimintaympäristö houkuttelee uusia osaajia sekä luo mahdollisuuksia yrityksille ja sijoittajille myös kansainvälisellä tasolla. Kuopion tavoitteena on olla vaikutusalueeltaan kestävästi kasvava miljoonan ihmisen keskus.

”Menestystarinat syntyvät siellä, missä niillä on tilaa kasvaa. Kuopiossa rakennat oman tarinasi kannustavassa ilmapiirissä – rohkeudella, luovuudella, sinun omilla vahvuuksillasi.”

Tilaa uutiskirje