fbpx

Business Kuopio

 

Matkailua Järvi-Suomen maisemissa

Kuopion alue sijaitsee Järvi-Suomen sydämessä ja on yksi Suomen nousevista kansainvälisistä matkailukohteista. Alueen tärkeimpiä matkakohteita ovat Kuopio ja Tahko: rikkaine luontoineen, lumisine rinteineen ja puhtaine järvineen ne tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia monipuoliselle matkailun kehittämiselle.

Kuopio on Järvi-Suomen matkailun pääkaupunki, joka tunnetaan luonnosta ja kauniista järvimaisemista, tapahtumista, kulttuurista ja urheilusta. Alueella yhdistyvät vilkas kaupunkielämä ja koskematon luonto, ja matkailijoille on tarjolla monipuolisia aktiviteetteja ympäri vuoden. Kuopion alueen yritykset tarjoavat matkailijoille luontoelämyksiä, kaupunkielämää, patikointia, ostosmahdollisuuksia, hiihtoa, golfia, konsertteja – ja tietysti saunaelämyksiä.

Kuopion ja Tahkon alueella on käynnissä useita matkailun kehityshankkeita, joihin tehtävien investointien avulla mahdollistetaan myös uutta yritystoimintaa. Matkailualan sijoittajille ja uusille yritystoimijoille Kuopion alue tarjoaa erinomaisen kumppaniverkoston, ja myös Kuopion kaupunki toimii kumppanina useissa matkailun kehityshankkeissa. Savonia-ammattikorkeakoulu ja Savon ammattiopisto kouluttavat osaavaa työvoimaa matkailu- ja ravintola-aloille.


 

Tahko

Tahko on kansainvälinen matkailukohde ympäri vuoden
 

Kuopio

Kuopio – Järvi-Suomen matkailun pääkaupunki
 

Ari Vuorentausta, CEO Lapland Hotels

“Lakeland area is potentially next new growing destination in Finland. Opening in Kuopio develops our hotel network coverage, which helps us both in corporate sales and in company brand awareness.”

 
Mika Raatikainen

Mika Raatikainen

Project Manager

Business Development Services, Invest & Grow in Kuopio Region

Eeva Lehtomäki

Eeva Lehtomäki

Project Coordinator

Business Development Services, Invest & Grow in Kuopio Region

Tilaa uutiskirje