Business Kuopio

 

Pienen Neulamäen yritysalue

Pienestä Neulamäestä Valtatie 5:n varrella Kuopion keskustan eteläpuolella on muodostunut kysytyin yritysalue. Hyvä sijainti on houkutellut alueelle useita logistiikka-alan toimijoita, mm. Inex Partnersin, Savon Kuljetuksen sekä Valion Aimo-tukun. Alueella on myös Gasumin kaasutankkausasema. Elintarviketeollisuutta edustaa Kalavapriikki Oy.

Pieni Neulamäki kiinnostaa hyvän sijaintinsa takia kiinteistösijoittajia. Lukuisat pienyritykset ovat löytäneet vuokratilat alueelta.  Alueen yrityskannan monipuolisuutta kuvaa se, että myös terveydenhuollon teknologiayrityksistä sekä Bittium Oyj että Medikro Oy toimivat alueella. Parhaillaan rakennetaan tiloja lääkekehitysyritys Charles River Oy:lle. Neuvotteluja on lisäksi menossa useista 3000-4 000 neliömetrin rakennushankkeista Pienen Neulamäen etuosaan.

Tonttivarannon ehtyessä kaupunki on käynnistämässä seuraavan laajennusalueen toteuttamisen alueella.  Laajennusalueen kaavoitusta käynnistettäessä on mahdollisuus ottaa huomioon alueesta kiinnostuneiden tarpeita.

Pieneen Neulamäkeen uusia yhteyksiä | Vilkku (kuopio.fi)

Lyhyesti:

  • Pieni Neulamäki sijaitsee Kuopion eteläpuolella, VT5 varrella.
  • Pieni Neulamäki on Kuopion vahvasti rakentuva alue.
  • 100 ha on kaavoitettu
  • Alueella varattavissa sekä pieniä että isoja tontteja. Tonttien koot räätälöitävissä.
  • Monipuolinen, asemakaava mahdollistaa myös kaupan toiminnot. Vieressä sijaitsee Kylmämäen teollisuusalue.

Tilaa uutiskirje