Business Kuopio

 

Sijoittajat

Oletko kiinnostunut sijoittamaan tulevaisuuden tekijöihin? Kuopion terveysteknologian, bio-, lääke- ja ympäristöalojen kehitys sekä vahva ICT-osaaminen ovat luoneet kaupunkiin lukuisia startup- ja kasvuyrityksiä, jotka tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia sijoittajille.

Tältä sivulta löydät kootusti sijoittajille suunnatut palvelumme.

  • Tapaamiset ja yritysesittelyt
  • Kartoitukset sijoituskohteista
  • Miksi Kuopio?

Tapaamiset ja yritysesittelyt

Business Kuopio on linkkisi Kuopion alueen kiinnostavimpiin kasvuyrityksiin ja startupeihin. Järjestämme suoria tapaamisia ja yritysesittelyjä potentiaalisten sijoittajien ja rahoitusta etsivien yritysten välille.

Asiantuntijamme palvelevat sinua vahvalla paikallistuntemuksellaan, laajoilla verkostoillaan ja liiketoimintaosaamisellaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kartoitukset sijoituskohteista

Tarjoamme sijoittajille valmiita kartoituksia potentiaalisista sijoituskohteista Kuopion alueella. Voit luottaa puolueettomaan asiantuntija-analyysiimme alueen kehittyvistä yrityksistä ja startupeista.

Miksi Kuopio?

Kuopion yhteisöllisessä yritysympäristössä kasvaa parhaillaan kiinnostavia tulevaisuuden nimiä, innovatiivisia startupeja ja kasvuhakuisia menestyjiä.

Kuopion alueella on kansainvälisesti korkeatasoiset liiketoiminta- ja tutkimusympäristöt ja poikkeuksellisen vahvaa osaamista esimerkiksi terveys- ja hyvinvointiteknologian aloilla.

Business Kuopio auttaa yrityksiä kehittymään ja on luomassa Kuopiosta Pohjoismaiden parasta yhteisöä kasvaville yrityksille. Me kokoamme yhteen kaikki Kuopion kaupungin yrityksille tarjoamat palvelut ja olemme kaiken kokoisten yritysten tukena, toimialaan katsomatta.

Lue lisää Miksi juuri Kuopio.

Tilaa uutiskirje