Business Kuopio

 

Monipuolisia aktiviteetteja ympäri vuoden

Siilinjärvi sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä Kuopiosta pohjoiseen. Kuopion lentoasema sijaitsee Siilinjärvellä ja palvelee kattavasti ympäröivää seutua. Siilinjärven alue tarjoaa matkailijoille paljon tekemistä, kuten hevosurheilua, golfia, luonnossa liikkumista ja kylpyläelämyksiä.

Aivan kaupungin keskustassa sijaitsee kylpylä Fontanella, jonka monipuoliset palvelut tarjoavat mahdollisuuden aktiiviseen perhelomaan. Lähitulevaisuudessa kylpylään on suunnitteilla mittava peruskorjaus, jonka myötä kylpylään rakentuu uusi saunamaailma, kuntouima-allas laajenee ja kylpylä tavoittelee entistä suurempia asiakasmääriä. Kylpylän viereen on suunnitteilla hotelli, joka täydentäisi palvelukokonaisuutta ja asiakaskokemusta ja loisi mahdollisuuden yhteismarkkinointiin.

Siilinjärven kunnassa on valmisteilla matkailuelinkeinojen kehittämishanke, jonka tarkoituksena on kehittää kunnan matkailutoimijoiden yhteistoimintaa. Myös digitaalisen markkinoinnin kanavia kehitetään entistä näkyvämmiksi. Master Plan 2035 on kirkonkylän keskustan kehittämissuunnitelma, jonka tavoitteena on esittää suuntaviivoja ja keskeisiä toimenpiteitä keskustan kehittämiselle pitkällä aikavälillä. Siilinjärven kunta on viimeisen kymmenen vuoden aikana voimakkaasti kehittänyt Siilinjärven keskuskorttelin aluetta, minkä yhtenä tavoitteena on ollut hotellitoimijan saaminen.

Tilaa uutiskirje