Business Kuopio

 

Unohtumattomia elämyksiä ja kansainvälisiä vetonauloja

Leppävirta sijaitsee Kuopion ja Varkauden välissä Valtatie  5:n varrella ja on hyvin suosittu matkailukohde. Keskeinen sijainti, kaunis luonto ja monipuoliset palvelut tarjoavat matkailijoille uusia kokemuksia.

Leppävirran keskustassa sijaitseva Sport & Spa Hotel Vesileppis on aktiivinen superkeskus. Hotelli, kylpylä, monipuoliset urheilumahdollisuudet ja tapahtumat tarjoavat unohtamattomia elämyksiä. Aktiviteetteja tarjoavat myös seikkailupuisto ja rannassa sijaitseva matkailukeskus Unnukka.

Vesileppiksen erikoisuus on lumimaailma, jonka 30 metriä maanpinnan alapuolelle louhitussa kiviluolassa sijaitsevat Hiihtoareena ja Muumi-jääluola ovat kansainvälisiä vetonauloja. Lumimaailman on mahdollistanut pohjoissavolainen vahva snow-how-osaaminen. Lumen tekeminen, säilyttäminen ja jään veistäminen ovat taitoja, jotka kiinnostavat kansainvälisesti. Vahvoja yritystoimijoita lumiosaamisessa ovat SnowTek, Snow Secure ja Fantasia Works.

Koko Vesileppiksen alue on kasvava ja jatkuvasti kehittyvä kokonaisuus. Kaunis satama-alue ja erinomainen sijainti tarjoavat mahdollisuuksia moneen. Meneillään olevalla Vesileppiksen alueen matkailuhankkeella pyritään löytämään uusia toimijoita ja investointeja alueelle.

Tilaa uutiskirje