Business Kuopio

 

Invest and Expand in Pohjois-Savo (hanke on päättynyt 30.6.2023)

Invest & Expand in Pohjois-Savo -hankkeessa vahvistetaan invest in -toiminnan vaikuttavuutta laajasti Pohjois-Savon kunnissa sekä edistetään Pohjois-Savon vahvojen liiketoimintaekosysteemien kansainvälistä tunnettuutta. Alueen vahvat osaamiset tuodaan vetovoimatekijöiksi yritysten ja sijoittajienhoukutteluun alueelle kansallisesti ja kansainvälisesti.

Lataa juliste

Keskeiset tulokset ovat uudet Pohjois-Savoon syntyvät pääomasijoitetut yritykset, uudet alueelle sijoittuvat kotimaiset ja kansainväliset yritykset, alueella jo toimivien yritysten kasvu uusien sijoitusten siivittäminä ja alueen liiketoimintaekosysteemien houkuttelevuuden ja tunnettuuden lisääntyminen kansainvälisesti.


Hankkeen perustiedot:

  • Hankkeen tavoitteena on maakunnan elinvoimaisuuden ja vetovoimaisuuden lisääminen uusien kansallisten ja kansainvälisten investointien saamiseksi Pohjois-Savon alueelle.
  • Päätoteuttajana toimii Kuopion kaupungin yrityspalvelut ja osatoteuttajana Navitas Kehitys Oy (Varkaus)
  • Rahoittajina toimivat Euroopan aluekehitysrahasto, Pohjois-Savon liitto sekä osarahoittajina hankkeessa mukana olevat Kuopio, Varkaus, Ylä-Savon kunnat, Leppävirta, Siilinjärvi ja Joroinen.
  • Hankkeen kesto: 1.10.2020-30.6.2023

 

 

Stepan Tirkkonen

Projektipäällikkö

Yrityspalvelut, Invest & Expand Pohjois-Savo

Eeva Lehtomäki

Eeva Lehtomäki

Projektikoordinaattori

Yrityspalvelut, Invest & Expand Pohjois-Savo

Parastoo Jalili

Sisällöntuottaja

Yrityspalvelut, Invest & Expand Pohjois-Savo

Tilaa uutiskirje