Business Kuopio

 

Business aamupuuro

18.02.2020

Aika ja paikka: 18.2.2020 klo 8:00–9:30 Kuopion kaupungintalon juhlasalissa
Ilmoittautumiset 11.2.2020 mennessä tästä linkistä. (Tilaisuuteen mahtuu 150 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, 1–2 osallistujaa/yritys.  Tarjoilujen onnistumiseksi ilmoitathan esteestäsi johanna.liukkonen@kuopio.fi)

Yrittäjä – ilmoittaudu mukaan Business aamupuurolle!

Kutsumme kuopiolaiset yrittäjät aamupuurolle Kuopion kaupungintalolle. Tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen ja ajankohtaisista kertoo elinkeinojohtaja Jukka Pitkänen. Vuoden Yksinyrittäjä palkitaan Kuopion Yrittäjien toimesta. Tule verkostoitumaan ja tapaamaan Kuopion kaupungin yrityspalvelun henkilöstöä. Tapahtuman järjestää BusinessKuopio.

Ohjelma

Aamupuuro tarjolla klo 7:45 alkaen
8:30 Tervetuloa, kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen
8:35 Kärkihankkeet ja ajankohtaiskatsaus, elinkeinojohtaja Jukka Pitkänen
8:40 Vuoden yksinyrittäjän palkitseminen ja palkittavan esittelyvideo, Kuopion Yrittäjät ry, puheenjohtaja Sirpa Karppi
8:50  Verkostoitumista kaupungin toimijoihin sekä muihin yrityksiin
9:30 Tilaisuus päättyy

Kuopion kaupungin yrityspalvelun henkilöstö tavattavissa ständillä.

Tilaa BusinessKuopion uutiskirje ja voita arvonnassa tuotepalkintoja! BusinessKuopion uutiskirjeestä saat ajankohtaiset uutiset, tapahtumat ja tarinat suoraan sähköpostiisi. Uutiskirje lähetetään joka toinen kuukausi. Tilaa uutiskirje tästä linkistä.

Tunnetko jo BusinessKuopion? BusinessKuopio on yritysten kumppani. BusinessKuopio kokoaa yhteen Kuopion kaupungin yrityksille tarjoamat palvelut ja verkostot. Palveluita toteutetaan yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. www.businesskuopio.fi


Kuopion alueella inspiraatio, sydämellisyys ja olemisen vapaus ovat luonnonvoimia, jotka yhdessä kasvavat ainutlaatuisiksi ilmiöiksi, elämyksiksi ja menestystarinoiksi, Siksi Kuopion alue on kannustava kasvualusta osaajille, yrityksille ja uusille sukupolville.

Tilaa uutiskirje