fbpx

Business Kuopio

 

Grindery feat CGI

18.09.2019

Aika: 18.9.2019 klo 8:45-12
Paikka: Technopolis, Microkatu 1, Piko H 222
Ilmoittautuminen tästä linkistä

CGI ja Kuopio Living Lab järjestävät yhdessä Grindery feat CGI -tilaisuuden alueen yrityksille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäiseen yhteiseen tilaisuuteemme 18.9. klo 8:45-12.

Tilaisuudessa kerromme Kuopion Living Lab toiminnasta, CGI:stä ja sen tarjoamasta sekä CGI:n nykyisistä ekosysteemeistä. Pohdimme myös yhdessä, mitä uutta voimme keksiä yhteisten tai tulevien asiakkaidemme hyväksi. Lisäksi Sinulla on yrityksen edustajana mahdollisuus varata yhdestä kahteen 30 minuutin one-to-one sparraus-/keskusteluaikaa CGI:n asiantuntijoiden ja Kuopio Living Lab koordinaattoreiden kanssa. Sparraukset keskittyvät yrityksenne haasteiden ratkomiseen terveydenhuollon tietojärjestelmiin liittyvien.

Lisäitietoja tapahtumasivulta

Tapahtumat kuukausittain

Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopion uusi kokous- ja kongressimarkkinointiyhtiö, minkä tehtävänä on edistää ja tukea kotimaisen ja kansainvälisen kokous- ja kongressimatkailun kasvua alueella. Yhtiön kumppaneiksi on tullut iso joukko matkailuyrityksiä ja tiedemaailman toimijoita. Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n tytäryhtiö. Toiminta alkoi 1.1.2017.

Arkisto

Tilaa uutiskirje