Business Kuopio

 

Kunnon työtä ja työkuntoa -rekrytapahtuma

06.11.2017

Aika ja paikka: ma 6.11.2017 klo 14.00 alkaen TE-palvelut Messissä

Kunnon työtä ja työkuntoa on monipuolinen ja uudenlainen rekrytointitapahtuma, missä työnhakijan tilanne otetaan huomioon kokonaisvaltaisesti. Tapahtuman teemana on ammatin vaihtaminen.

Tarjolla on avoimia työpaikkoja ja mahdollisuus esittäytyä työnantajille. Tapahtumassa tarjotaan koulutuspalveluita, työnhakupalveluita, ammatillisen kuntoutuksen palveluita, kuntien työllisyyspalveluita, liikunta- ja kulttuuripalveluita sekä eri hankkeiden ja järjestöjen palveluita, millä voi parantaa ja ylläpitää työ- ja toimintakykyä.

Rekrytoimassa on 8 yritystä FARMI opiskelu- ja työympäristö, Finnacta, Hyvät Lehdet, Kuopion postikeskus/SOL Henkilöstöpalvelut, OVV Asuntopalvelut Kuopio, Savon kauneuspiste/Oriflame, Suomen Lämpöikkuna/Lämpölux, Taksi Paula Puustinen.

Koulutukseen ovat ohjaamassa Savon ammatti- ja aikuisopisto sekä Ylä-Savon ammattiopiston ja Savon ammatti-ja aikuisopiston yhteinen FARMI opiskelu- ja työympäristö -kehittämishanke.

Työnhaussa valmentavat CV-klinikka, Ammatinvalinta- ja uravalmennus, Kaarto -hanke ja Puijola työlinkki -hanke.

Esittäytymässä: Työllisyyspalvelut, Kuopion kaupunki sekä TOPI -hanke ja Leppävirran kunta. Ammatillisen kuntoutuksen palveluita esittelevät Kela, Kunnonpaikka, VKK Vakuutuskuntoutus, Verve ja Vetrea.

Työkuntoon tsemppaamassa ja kunnon kysymyksiin ovat vastaamassa Kuopion kaupungin Kansalaistoiminnan aktivointiyksikkö, Terve Kuopio -kioski, työttömien terveystarkastus, Turvalinkki, Kompassa, Suomen Punainen Risti, Veripalvelu ja Stop Diabetes -tutkimushanke.

Rekrytointitapahtuma järjestään maanantaina 6.11.2017 kello 14.00 alkaen TE-palvelut Messissä, Kauppakeskus Apaja, Kuopio. Tapahtuman aikana järjestetään paneelikeskustelut Uuteen työhön ja Uuteen ammattiin klo 14:00 -15:15. Paneelikeskustelut lähetetään suorana MessiLive lähetyksenä osoitteessa www.messilive.fi.

Tarkemmin tietoa tapahtumasta ja ohjelmasta tästä.

Perinteisten tapojen rinnalle tarvitaan uusia yhteistyön malleja ja konkreettisia toimia ihmisten aktivoimiseksi ja työelämään saattamiseksi. Tämä tapahtuma on yksi esimerkki uudenlaisesta konkreettisesta yhteistyöstä ja verkostoitumisesta eri yritysten, organisaatioiden, hankkeiden ja järjestöjen välillä. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pohjois-Savon TE-palvelut ja Kuopion kaupunki.

Lisätietoa:

  • Marjaana Pitkänen-Pääkkönen, marjaana.pitkanen-paakkonen(at)te-toimisto.fi 0295 043 670, TE-palvelut
  • Jyrki Tarvainen, jyrki.tarvainen(at)kuopio.fi 044 718 4932, Kuopion kaupunki

 

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje