fbpx

Business Kuopio

 

Kuopio goes Slush at Maria 01

20.11.2019

Kuopio goes Slush at Maria 01, Helsinki!

Aika ja paikka: 20.11. klo 18-21, Maria 01, the Shortcut (Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki)
Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Toista kertaa järjestettävä Kuopio Goes Slush -tapahtuma 20.11. tuo yhteen startupit, osaajat, asiakkaat ja sijoittajat. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna Helsingin Maria 01 startup -kampusalueella. Tapahtumassa verkostoidutaan startup-yritysten kasvun ja liiketoiminnan kehittämisen merkeissä, ja tapahtuman ohjelma rakentuu mielenkiintoisten sijoittaja- ja yrityspuheenvuorojen ja verkostoitumisen ympärille.

Ohjelma

Tilaisuuden juontaa yrittäjä ja sijoittaja Juha Yrjänheikki

 • 18:00 Ovet avautuvat
 • 18:10 Tervetulosanat ja the Shortcutin esittäytyminen, Juha Yrjänheikki
 • 18:20 Aurealis Pharman ja Cerebriconin tarina, Juha Yrjänheikki
 • 18:30 Nokia 5G – New era of connectivity and partnerships, Lauri Oksanen, Nokia
 • 18:45 UK market opportunities for Finnish startups, Madhukar Bose, Deputy Head at Healthcare UK / British Embassy Helsinki
 • 19:00 Pohjois-Savon pääomarahaston esittely, Heidi Ahonen, Tomi Kaukinen haastattelee
 • 19:15 Kiho-tiimin haastattelu, Tomi Kaukinen
 • 19:30 Verkostoitumista ja pientä purtavaa, demoalueella esillä Kuopion alueen startupeja
 • 21:00 Tapahtuma päättyy, ilta jatkuu läheisessä Bruuveri-pubissa (Kampin keskus, Fredrikinkatu 63 AB).

Lataa ohjelma tästä (pdf)

Demopöydät startupeille

Kuopio Goes Slush tarjoaa startupeille mahdollisuuden tuoda osaamistaan esiin demoalueella verkostoitumisaikana. Demoalueella on tilaa kahdeksalle startupille, sisältäen n. 60 cm pöytätilaa jossa on mahdollisuus esitellä tuotteitaan ja palveluitaan. Mikäli olet kiinnostunut demopöydästä, ilmoittaudu pian Eevalle: eeva.lehtomaki(at)kuopio.fi. Demopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Demopaikat on suunnattu ensisijaisesti Itä-Suomen alueelle toimiville startupeille.

Tapahtuman yhteistyökumppanit: Kiho, Nokia, the Shortcut, Taustamarkkinat-BGMT ja British Embassy Helsinki

Lisätietoja:

 • Eeva Lehtomäki, eeva.lehtomaki@kuopio.fi, 044 718 2035
 • Mikko Juuti, mikko.juuti@kuopio.fi, 044 718 2034

Kuopio Goes Slush -tapahtuman järjestää BusinessKuopio/Invest and Grow in Kuopio Region -hanke*. Yhteistyökumppanina toimii Kiho.

*) Invest and Grow in Kuopio Region -hankkeen toteuttaa Kuopion kaupungin Yrityspalvelu (1.1.2018-30.6.2020). Rahoittajina toimivat Euroopan aluekehitysrahasto, Pohjois-Savon liitto ja Kuopion kaupunki.


Maria 01 is a non-profit combination of an entrepreneurial community, a selective campus for tech teams and a technology builders club. We provide the most thriving environment for ambitious tech startups, venture capitalists and large enterprises in the tech community helping each other succeed. Read more…

Tapahtumat kuukausittain

Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopion uusi kokous- ja kongressimarkkinointiyhtiö, minkä tehtävänä on edistää ja tukea kotimaisen ja kansainvälisen kokous- ja kongressimatkailun kasvua alueella. Yhtiön kumppaneiksi on tullut iso joukko matkailuyrityksiä ja tiedemaailman toimijoita. Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n tytäryhtiö. Toiminta alkoi 1.1.2017.

Arkisto