Business Kuopio

 

Teemaklinikka – Miten saat vetovoimaa muotoilulla ja miten suojaat aineettoman omaisuuden yritystoiminnassa?

14.12.2016

Aika: 14.12.2016 klo 8:30-11:00 (Ennakkoon varatut asiantuntijatapaamiset klo 12:00-16:00)
Paikka: Kuopio, tilaisuuden tarkempi tapahtumapaikka varmistuu pian

Teemaklinikat tarjoavat asiakkaille valmennusta sekä lisäosaamista idean kehittämiseen liiketoiminnaksi. Teemaklinikoihin sisältyy kaikille asiakkaille yhteinen luento-osuus. Aamupäivän luentojen jälkeen alkaa ennakkoon varanneiden yritysten ja asiantuntijoiden klinikkatapaamiset.

IPR:llä suojaat yrityksesi aineettoman omaisuuden, varmistat oikeutesi ja lisäät tuotteesi arvoa. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla kuulemaan, mitä IPR (Intellectual Property Rights, aineettomat oikeudet) tarkoittaa käytännön liiketoiminnassa. IPR muodostuu tekijänoikeudesta ja teollisoikeuksista, kuten patentti, tavaramerkki ja mallisuoja.

Tilaisuuden tavoitteena on myös kertoa, miten liikeideastasi saadaan muotoilun keinoin houkuttelevampi niin yhteistyökumppaneiden, rahoittajien kuin asiakkaidenkin silmissä. Tule kuulemaan tietopaketti muotoilun tarjoamista hyödyistä liiketoiminnassasi. Tekesin ja Kuopio Innovationin asiantuntijat ovat tavattavissa tilaisuudessa ilman ajanvarausta.

Seminaari on suunnattu erityisesti startupeille ja pk-yrityksille, mutta on hyödyllinen kaikille asiasta kiinnostuneille. Seminaari on maksuton.

Lisätiedot ja ohjelma Tekesin sivuilla

Tilaa uutiskirje