fbpx

Business Kuopio

 
 

Uskalla Yrittää -semifinaali

22.02.2018

Suomen nuorimmat yrittäjät ovat estradilla 22.2.2018 Kuopiossa Kauppakeskus Apajassa, Kuopion torin ytimessä.

Nuori Yrittäjyys ry:n lukuvuoden mittaisen Vuosi yrittäjänä -ohjelman sekä korkea-asteen NY Start Up -ohjelman yhteinen semifinaali NY Uskalla Yrittää tapahtuma järjestetään Kauppakeskus Apajassa Kuopion torin ytimessä torstaina 22.2.18 klo 12 – 17.

Messupäivänä kauppakeskus Apajan kauppakäytävän sekä TE-palvelut Messin tilat ottavat haltuunsa nuorten yrittäjien yritykset. Ne kilpailevat pääsystä valtakunnalliseen NY Uskalla Yrittää-finaaliin, joka pidetään Helsingissä 18.–19.4.2018. Semifinaalissa valitaan kaksi osallistujaa NY vuosi Yrittäjänä -ohjelman finaaliin sekä yksi osallistuja NY Start Up -ohjelman finaaliin.

NY Vuosi Yrittäjänä -ohjelma on tarkoitettu 9. luokalla sekä toisella asteella opiskeleville nuorille. NY Start Up -ohjelma puolestaan on suunnattu korkea-asteen opiskelijoille. Molemmissa ohjelmissa opiskelijat pyörittävät omaa yritystä lukuvuoden ajan. Messuille osallistuu NY-yrityksiä Savon am-mattiopistosta, Ingmanedusta, Pohjois-Savon opistosta, Ylä-Savon ammattiopistosta, Savonia am-mattikorkeakoulusta ja Humanistisesta ammattikorkeakoulusta sekä Kallaveden lukiosta.

Ohjelma

  • klo 12 tapahtuma avataan
  • Paneelikeskustelut aiheesta Yrittäjyyskasvatuksen merkitys ja toteutus kouluissa. Miten opiskelijat pääsevät kokeilemaan yrittäjyyttä ja mitä yrittäjyys heille merkitsee? Paneelissa keskustelee lukuisia edustajia eri oppilaitoksista ja Kuopion yrittäjistä
  • klo 13.30 alkaen estradille pääsevät nuoret yrittäjät kertomaan kokemuksiaan ja ajatuksiaan yrittäjyydestä
  • klo 16.30 palkintojen jako

Tapahtumassa ovat mukana Nuori Yrittäjyys ry:stä Virpi Utriainen ja Petri Katajarinne sekä NY-lä-hettiläs Tomi Rytkönen, jotka mielellään vastaavat kysymyksiin NY-ohjelmista ja kertovat innostavia yritystarinoita.

Tervetuloa tutustumaan nuorten yrittäjien tuotteisiin ja palveluihin sekä mielenkiintoisiin yrittä-jätarinoihin!

Lisätietoja: leena.laakso-seppala(at)sakky.fi ja satu.pirhonen(at)sakky.fi

Tapahtuman oma sivu

Tapahtumat kuukausittain

Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopion uusi kokous- ja kongressimarkkinointiyhtiö, minkä tehtävänä on edistää ja tukea kotimaisen ja kansainvälisen kokous- ja kongressimatkailun kasvua alueella. Yhtiön kumppaneiksi on tullut iso joukko matkailuyrityksiä ja tiedemaailman toimijoita. Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n tytäryhtiö. Toiminta alkoi 1.1.2017.

Arkisto