Business Kuopio

 

Business Centerin Havuja-kiihdytysohjelma käynnistyy lokakuussa

29.8.2019

Business Centerin Havuja #!@%&! -kiihdytysohjelma käynnistyy ensimmäistä kertaa lokakuussa – Tavoitteena kiihdyttää lupaavia Startup-yrityksiä kohti maailmanvalloitusta.

Kiihdytysohjelman tarkoituksena on auttaa nuoria ja innovatiivisia yrityksiä vahvistamaan liiketoimintaosaamistaan, luomaan verkostoja sekä hiomaan liikeideaansa maailmanlaajuisesti monistettavaan muotoon. Ohjelma sisältää tiimikohtaista valmennusta, ryhmätapaamisia, työpajoja sekä mentoritapaamisia. Mentoreina toimivat kokeneet Startup-yrittäjät ja sijoittajat. Ohjelman avulla nopeutetaan lupaavien innovaatioiden kaupallistamista ja liiketoiminnan kasvua.

Havuja nimi ilmentää sisukasta ja kilpailuhenkistä mentaliteettia. Ohjelman valmentajien tehtävänä on heittää havuja ladulle, mikäli sukset ei luista.

Työpajat sekä kontaktipäivät järjestetään pääsääntöisesti Business Centerin tiloissa. Yrityksillä on myös mahdollisuus hyödyntää yhteisiä tiloja sekä osallistua yhdessä Startup-tapahtumiin.

Kiihdytysohjelma toteutetaan Pohjois-Savossa ensimmäistä kertaa. Tavoitteena on jatkaa ohjelmaa vuosittain ja synnyttää uudenlaista yritys- ja innovaatiomyönteistä kulttuuria.

Kiihdyttämölle on julkaistu oma sivunsa, josta löytyy tarkemmat hakuohjeet sekä tiedot. Lue lisää tästä

Ohjelman ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Ohjelma käynnistyy lokakuun alussa ja kestää tammikuun loppuun.

Lisätietoja:

  • Anu Häiväläinen, 044 718 2036, anu.haivalainen@kuopio.fi
  • Matti Laitinen, 044 785 6333, matti.laitinen@savonia.fi

Pohjois-Savon kasvun ja elinvoimaisuuden varmistaminen yrittäjyys- ja innovaatioympäristöä kehittämällä -hanke. Business Centerin päätoimijat ovat Savonia-ammattikorkeakoulu, Itä-Suomen yliopisto, Savon ammattiopisto, Ylä-Savon ammattiopisto, Iisalmen kaupunki, Kuopion kaupunki sekä Navitas Kehitys Oy.

Kokonaisbudjetti: 2,2 milj. €. Kesto: 2,5 vuotta, ajalla: 1.9.2018-31.3.2021. Business Center -hankkeen rahoittavat: Etelä-Savon ely-keskus (ESR) ja Pohjois-Savon liitto (EAKR).

Tilaa uutiskirje