Business Kuopio

 

Health Accelerator -ohjelmassa etsitään ideoita kiihdytettäväksi, haku 10.1.2018 saakka

28.11.2017

Health Accelerator -ohjelman tavoitteena on kiihdyttää terveysteknologiaideoiden kelpoisuutta rahoittajille, synnyttää alueelle uusia yrityksiä sekä toimia yhteistyöfoorumina. Ohjelman kautta etsitään uusia ideoita, joista kiihdytetään uusia innovaatioita. 

– Terveysalan liikeideoiden kiitoradalle voi osallistua yksin tai tiiminä, yrittäjänä tai työntekijänä, opiskelijana tai tutkijana. Monenlaisia ideoita otetaan vastaan ja niitä viedään eteenpäin yhdessä yritysammattilaisten kanssa, kertoo Savonia-ammattikorkeakoulun palveluliiketoiminnan lehtori Päivi Vestala.

Health Accelerator -ohjelmassa mukana olevat pääsevät osaksi pohjoissavolaista terveysalan ekosysteemiä, jolloin heillä on mahdollisuus kasvattaa tiimiään ja vauhdittaa ideansa kehitystä. Osallistujat saavat käyttöönsä yhteistyökumppaniverkoston ja pääsevät kehittämään ideaa innovatiivisessa ympäristössä saaden arvokasta palautetta. Mentoroinnin ja kokeneen asiantuntijaraadin sparrauksella ideoista jalostetaan kannattavaa liiketoimintaa.

– Jos sinulla on terveysalan liikeidea tai uskot, että ratkaisulle olisi kansainvälistä tarvetta, kannattaa tulla Health Accelerator -tiimin yritysammattilaisten mentoroitavaksi, kannustaa Vestala.

Pohjois-Savon liiton ja Kuopion kaupungin rahoittamasta Health Accelator -ohjelmasta vastaavat Itä-Suomen yliopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Kasve Oy. Hakuaika ohjelmaan on 1.11.2017–10.1.2018.

Lisätietoja:

  • Päivi Vestala, Savonia-ammattikorkeakoulu, p. 044 785 6990, paivi.vestala(at)savonia.fi
  • Petteri Jääskeläinen, Savonia-ammattikorkeakoulu, p. 044 785 6466, petteri.jaaskelainen(at)savonia.fi
  • Tero Montonen, Itä-Suomen yliopisto, p. 040 355 2074, tero.montonen(at)uef.fi

Hakulomake tässä


 

Tilaa uutiskirje