Business Kuopio

 

IX Kuopion alueen brändiseminaarissa painottuu matkailut teemat

12.11.2019

Vuotuinen Kuopion alueen brändiseminaari järjestetään Kuopion Musiikkikeskuksella keskiviikkona 29.1.2020. Seminaarissa luvassa monia innostavia ja mielenkiintoisia puheenvuoroja, elämän oivalluksia sekä rakastettuja Pecha Kucha -esityksiä.

Seminaarin aamupäivässä keskitytään matkailun teemoihin alueellisesta ja globaalista näkökulmasta. Tutkimuksellista ulottuvuutta seminaariin tuovat tutkijat sekä ihmisläheisiä tarinoita alueen yrittäjät. Lisäksi brändiseminaarissa kuullaan alueen matkailun ja markkinoinnin ajankohtaisia kuulumisia sekä bränditutkimuksen tuloksia.

Seminaariin saapuu vieraaksi Peter Vesterbacka, jolla on yli 20 vuoden kokemus brändien ja yhteisöjen rakentamisesta ja joka on valittu maailman sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle. Sarjayrittäjä Vesterbacka mm. toimii opetuspeliyhtiö Lightneerin brändijohtajana ja edistää Helsinki–Tallinna-tunnelihanketta ja Kiina-yhteistyötä.

Kansainväliset menestystarina kuten Rovion Angry Birds ja teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush ovat Vesterbackan luomuksia. Hän viettää noin puolet vuodesta työmatkoilla ja vaikuttaa lukuisissa hankkeissa edesauttaen mitä mielikuvituksellisempia projekteja koulutuksesta avaruusmatkailuun. Vesterbacka haluaa kyseenalaistaa totuttuja toimintatapoja ja haastaa tekemään isommin, nopeammin ja rohkeammin.

Professori Arto O. Salosen asiantuntijuus liittyy kestävään yhteiskuntaan, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja merkitykselliseen elämään. Tulevaisuutta voidaan tehdä, ja Salosen lähestymistapa onkin tieteidenvälinen ja tulevaisuussuuntautunut. Uniikin puhetavan omaava vangitseva esiintyjä inspiroi ja avartaa ihmisenä olemista.

Suositut Pecha Kucha esitykset pitävät stand-up koomikko Teemu Vesterinen, Taiga Conceptin toimitusjohtaja Maarit Sinikangas ja Anna-Liisa Toivanen Tahko.me Majoituspalveluista.

Seminaarin ohjelmaa päivitetään osoitteeseen: www.brandiseminaari.fi

Kuopion alueen brändiseminaarin järjestävät Kuopion alue ja MARK Kuopio.

Lisätietoja:

  • Aki Karkulahti, Call to Action, p. 949 832 9176, aki(at)cta.fi
  • Terhi Viiliäinen, Viima Konsepti, p. 044 975 4900, terhi(at)viimakonsepti.fi

Tilaa uutiskirje