Business Kuopio

 

Nimitys: Maarit Manninen yritysasiamieheksi Kuopion kaupungin yrityspalveluun

13.11.2020

KTM, YTM Maarit Manninen on nimetty 9.11.2020 alkaen yritysasiamieheksi Kuopion kaupungin yrityspalveluun.

Yritysasiamies toimii yritysten liiketoiminnan kehittämiseen sekä kansainvälisiin ja kotimaisiin tutkimus- ja kehittämishankerahoituksiin liittyvissä asiantuntijatehtävissä. Yritysasiamies toimii yhdessä eri sidosryhmien kanssa tutkimus-, koulutus- ja innovaatioympäristöjen kehittämisessä sekä yritysten linkkinä kaupungin palveluihin.

Maarit Manninen siirtyi yrityspalveluun Pelastusopistolta, jossa hän työskenteli vuodesta 2016 alkaen suunnittelijana ja projektipäällikkönä. Tätä ennen Manninen toimi useita vuosia Kuopio Innovation Oy:lla erilaisissa yritysten liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asiantuntija- ja projektitehtävissä. Mannisella on vahva osaaminen muun muassa eri rahoituslähteistä ja rahoitusneuvonnasta, yritysten kehittämisestä ja sparrauksesta, yritysyhteistyöstä sekä hanketoiminnasta.

– On hienoa palata takaisin yritysten liiketoiminnan kehittämisen pariin muutaman vuoden jälkeen. Tulen toimimaan sekä startup- että kasvuyritysten tukena, ja minulta voi kysyä työkaluja niin liiketoiminnan kehittämiseen kuin rahoitukseenkin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kaikki yhteystiedot löydät BusinessKuopion verkkosivuilta

Tilaa uutiskirje