Business Kuopio

 

YritysKuopio jalkautui kuopiolaisten yritysten pariin

6.6.2017

YritysKuopio-verkoston asiantuntijat jalkautuivat 6.6. yritysten pariin Kuopion keskustassa ja kartoittivat toiveita ja tarpeita yrittämiseen liittyen.

Kuvassa Iloisen Viivin Marjut Ruotsalainen-Vehkaluoto ja YritysKuopio-verkoston asiantuntija PirjoNissinen TE-toimistolta

– Vastaanotto oli positiivista ja kyselystä saatiin hyviä suuntaviivoja sekä apua YritysKuopio-verkoston toimenpiteiden suunnittelun tueksi, kertoi Kuopion kaupungin yrityskoordinaattori Johanna Liukkonen.

Kyselyssä nousi esiin yllättäviäkin asioita kuten, että usealla kaupan alan yrityksellä oli puutetta työvoimasta, koska aluksi halutaan palkata työntekijöitä osa-aikaiseksi. Yrittäjät olisivat myös kiinnostuneita osallistumaan yrittäjätapaamisiin, mutta etenkin yksinyrittäjien osallistuminen on haastavaa aikapulan vuoksi. Lisäksi mm. some-asiat kaipaisivat opastusta.

YritysKuopio-verkoston asiantuntijat kokivat tämän tyyppisen jalkautumisen kannattavaksi.

– On hyvä kuulla suoraan kentältä yrittäjien mielipiteitä. Pyrimme asiantuntijoiden kanssa yhdessä vastaamaan näihin haasteisiin ja tarvittaessa jalkaudutaan yritysten pariin uudestaan, suunnitteli Kuopion kaupungin yritysasiamies Anna-Liisa Martikainen.

Lisätietoja: Anna-Liisa Martikainen
yritysasiamies,Kuopion kaupunki, yrityspalvelu
puh. 044 718 4903
anna-liisa.martikainen(at)kuopio.fi

Tilaa uutiskirje