fbpx

Business Kuopio

 

Työllisyyspalvelu työnantajalle

Kuopion kaupungin työllisyyspalvelusta saat yhden luukun periaatteella yksilöllisen tuen rekrytointiin ja erilaisten tukimahdollisuuksien kartoittamiseen. Työnhakijaehdokkaita kartoitetaan kriteereidenne mukaan kuopiolaisista työnhakijoista. Kehitämme koko ajan myös uusia työnantajayhteistyön malleja, jotka tuovat uudenlaisia tapoja rekrytoida kannattavasti ja helposti työntekijöitä.

Ilmoita avoin työpaikka

Ilmoita avoin työpaikka Kuopion työllisyyspalveluun. Työpaikan avoimeksi ilmoittaminen ei maksa mitään. Työpaikkakortin täyttämällä saatte ehdokkaita antamienne kriteereiden mukaan työllisyyspalvelun asiakkaista. Työpaikkakortti

Hankinnoilla työllistäminen

Kuopion kaupunki edistää heikossa työmarkkina-asemassa olevien kuopiolaisten henkilöiden työllistymistä julkisten hankintojen avulla.

Voititteko Kuopion kaupungin / Sansian kilpailutuksen, jossa on työllistämisehto? lue lisää

  • Toimittaja voi ilmoittaa avoimen työtehtävän täyttämällä työpaikkakortin, linkki tässä.
  • Toteutuneet työllistämiset ilmoitetaan työsuhteen toteamisen -lomakkeella, linkki tässä.

Kesätyöseteli 2021

Kuopion kaupungin työllisyyspalvelu tarjoaa kesätyösetelin kaikille Kuopion 9. luokkalaisille nuorille nyt neljättä kertaa. Seteliä on jaettu vuodesta 2018 alkaen. Seteli on 300 euron arvoinen ja tarkoitettu työnantajalle joka palkkaa setelin saaneen nuoren kesätöihin kesäkauden aikana 1.5.- 31.8.2021. Palkan on oltava 2 viikon tai 10 työpäivän ajalta vähintään 450€.

Työnantaja voi ilmoittaa avoimia kesätyömahdollisuuksia. Hakemuksessa kannattaa mainita jos ilmoituksella haetaan vain kesätyösetelin saaneita nuoria. Kesätyöntekijän voi palkata suoraan myös omista verkostoista.

Työnantajat hakevat kesätyöseteliavustusta työsuhteen toteutumisen jälkeen takautuvasti e-lomakkeella. Avustusta on mahdollista hakea 30.10.2021 saakka. Kaikki kesätyösetelillä työllistäneet työnantajat ovat oikeutettuja käyttämään markkinoinnissaan Vastuullinen työnantaja 2021 -logoa.

Nuoren työllistäjänä tai sponsorina voi toimia myös kotitaloudet tai yksityiset henkilöt hyödyntämällä Pikaduuni-kampanjaa. Eezy henkilöstöpalvelut toimii nuoren virallisena työnantajana.

Vastuullinen työnantaja

Kuopion työllisyyspalvelun yhteistyökumppanit  ovat oikeutettuja käyttämään markkinoinnissaan Vastuullinen työnantaja-logoa. Logo on tarkoitettu yrityksille, jotka ovat työllistäneet vähintään yhden henkilön yhteistyössä Kuopion työllisyyspalvelun kanssa.

Ota yhteyttä:

Korona-poikkeustilanteen aikana palvelemme asiakkaitamme pääsääntöisesti sähköisesti ja puhelimitse.

Anssi Kuikka

Anssi Kuikka

Yritysyhteistyökoordinaattori

Kuopion työllisyyspalvelu

Mari Lämsä

Mari Lämsä

Yritysyhteistyökoordinaattori

Kuopion työllisyyspalvelu

Kuopion työllisyyspalvelu
Torikatu 5
70110 Kuopio
tyollisyyspalvelu@kuopio.fi

Facebook: @tyollisyyspalvelu.fi
Instagram: @kuopiontyollisyyspalvelu
Twitter: @kuopiotyo

Tilaa uutiskirje