Business Kuopio

 

Työllisyyspalvelu työnantajalle

Kuopion kaupungin työllisyyspalvelusta saat yhden luukun periaatteella yksilöllisen tuen rekrytointiin ja erilaisten tukimahdollisuuksien kartoittamiseen. Työnhakijaehdokkaita kartoitetaan kriteereidenne mukaan kuopiolaisista työnhakijoista. Kehitämme koko ajan myös uusia työnantajayhteistyön malleja, jotka tuovat uudenlaisia tapoja rekrytoida kannattavasti ja helposti työntekijöitä.

Ilmoita avoin työpaikka

Ilmoita avoin työpaikka Kuopion työllisyyspalveluun ja TE-toimistoon. Työpaikan voi ilmoittaa avoimeksi tästä.

Hankinnoilla työllistäminen

Kuopion kaupunki edistää heikossa työmarkkina-asemassa olevien kuopiolaisten henkilöiden työllistymistä julkisten hankintojen avulla.

Voititteko Kuopion kaupungin / Sansian kilpailutuksen, jossa on työllistämisehto? Lue lisää työllistämisehdosta.

Kesätyöseteli 2022

Kuopion kaupungin työllisyyspalvelu tarjoaa kesätyösetelin kaikille Kuopion 9. luokkalaisille nuorille nyt neljättä kertaa. Seteliä on jaettu vuodesta 2018 alkaen. Seteli on 300 euron arvoinen ja tarkoitettu työnantajalle, joka palkkaa setelin saaneen nuoren kesätöihin kesäkauden aikana 1.5.- 31.8.2022. Palkan on oltava 2 viikon tai 10 työpäivän ajalta vähintään 450 €.

Työnantaja voi ilmoittaa avoimia kesätyömahdollisuuksia (tästä). Ilmoituksessa kannattaa mainita jos kesätyöhön haetaan vain kesätyösetelin saaneita nuoria. Kesätyöntekijän voi palkata suoraan myös omista verkostoista. Kaikki kesätyösetelillä työllistäneet työnantajat ovat oikeutettuja käyttämään markkinoinnissaan Vastuullinen työnantaja 2022 -logoa.

Nuoren työllistäjänä tai sponsorina voivat toimia myös kotitaloudet tai yksityiset henkilöt hyödyntämällä Pikaduuni-kampanjaa. Eezy henkilöstöpalvelut toimii nuoren virallisena työnantajana. Ohjeita nuorten työllistämiseen Työmarkkinatorilla (tästä).

Työnantaja voi hakea tuen palkan maksettuaan täyttämällä hakemuksen Kuopion kesätyöavustuksesta (tästä) 31.10.2022 mennessä.

Vastuullinen työnantaja

Kuopion työllisyyspalvelun yhteistyökumppanit  ovat oikeutettuja käyttämään markkinoinnissaan Vastuullinen työnantaja-logoa. Logo on tarkoitettu yrityksille, jotka ovat työllistäneet vähintään yhden henkilön yhteistyössä Kuopion työllisyyspalvelun kanssa.

Ota yhteyttä:

Korona-poikkeustilanteen aikana palvelemme asiakkaitamme pääsääntöisesti sähköisesti ja puhelimitse.

Anssi Kuikka

Anssi Kuikka

Yritysyhteistyökoordinaattori

Kuopion työllisyyspalvelu

Mikko Tolonen

Työllisyysohjaaja

Kuopion työllisyyspalvelu

Kuopion työllisyyspalvelu
Torikatu 5
70110 Kuopio
tyollisyyspalvelu@kuopio.fi

Facebook: @tyollisyyspalvelu.fi
Instagram: @kuopiontyollisyyspalvelu
Twitter: @kuopiotyo

Tilaa uutiskirje