Business Kuopio

 

Työllisyyspalvelu työnantajalle

Kuopion kaupungin työllisyyspalvelusta saat yhden luukun periaatteella yksilöllisen tuen rekrytointiin ja erilaisten tukimahdollisuuksien kartoittamiseen. Työnhakijaehdokkaita kartoitetaan kriteereidenne mukaan kuopiolaisista työnhakijoista. Kehitämme koko ajan myös uusia työnantajayhteistyön malleja, jotka tuovat uudenlaisia tapoja rekrytoida kannattavasti ja helposti työntekijöitä.

Ilmoita avoin työpaikka

Ilmoita avoin työpaikka Kuopion työllisyyspalveluun ja TE-toimistoon. Työpaikan voi ilmoittaa avoimeksi tästä.

Hankinnoilla työllistäminen

Kuopion kaupunki edistää heikossa työmarkkina-asemassa olevien kuopiolaisten henkilöiden työllistymistä julkisten hankintojen avulla.

Voititteko Kuopion kaupungin / Sansian kilpailutuksen, jossa on työllistämisehto? Lue lisää työllistämisehdosta.

Kesätyöseteli 2023

Kuopion kaupungin työllisyyspalvelu tarjoaa kesätyösetelin kaikille Kuopion 9. luokkalaisille nuorille. Nuoret saavat kesätyösetelin oman oppilaitoksensa kautta. Tämän lisäksi kesätyöseteliä (150 kpl) jaetaan sähköisellä hakemuksella kuopiolaisille 2008-2004 syntyneille nuorille. Kesätyösetelillä pyritään edistämään kuopiolaisten nuorten ensimmäisten kesätyöpaikkojen saamista. Seteliä on jaettu vuodesta 2018 alkaen. Kesätyösetelituen haku tästä.

Seteli on 300 euron arvoinen ja tarkoitettu työnantajalle, joka palkkaa setelin saaneen nuoren kesätöihin kesäkauden aikana 1.5.- 31.8.2023. Palkan on oltava 2 viikon tai 10 työpäivän ajalta vähintään 450 €. Työnantajan kotipaikka voi olla missä päin Suomea tahansa.

Työnantaja voi ilmoittaa avoimia kesätyömahdollisuuksia työmarkkinatorille. Kesätyöntekijän voi palkata suoraan myös työnantajan omista verkostoista. Kaikki kesätyösetelillä työllistäneet työnantajat ovat oikeutettuja käyttämään markkinoinnissaan Vastuullinen työnantaja 2023 -logoa.

Kesätyöseteliavustusta ei myönnetä kotitalouksien tai yksityisten henkilöiden teettämään työhön. Ilman y-tunnusta voi työllistää esimerkiksi Pikaduuni-kampanjan kautta. Tällöin Eezy henkilöstöpalvelut toimii nuoren virallisena työnantajana.

Ohjeita nuoren työllistämiseen tästä

Vastuullinen työnantaja

Työllistämällä vähintään yhden alle 30-vuotiaan kuopiolaisen työttömän työnhakijan vähintään kahdeksi (2) kuukaudeksi, on yrityksenne oikeutettu käyttämään markkinoinnissaan Vastuullinen työnantaja-logoa. Työnantajan kotipaikka voi olla missä päin Suomea tahansa. Vastuullinen työnantaja logon myöntää Kuopion kaupungin työllisyyspalvelu.

Logon saa käyttöön ilmoittamalla yrityksen yhteystiedot seuraavasta linkistä: Hae Vastuullinen työnantaja -logoa tästä

Ota yhteyttä:

Korona-poikkeustilanteen aikana palvelemme asiakkaitamme pääsääntöisesti sähköisesti ja puhelimitse.

Anssi Kuikka

Anssi Kuikka

Yritysyhteistyökoordinaattori

Kuopion työllisyyspalvelu

Laura Vänskä

Laura Vänskä

Yritysyhteistyökoordinaattori

Kuopion työllisyyspalvelu

Mikko Tolonen

Työllisyysohjaaja

Kuopion työllisyyspalvelu

Kuopion työllisyyspalvelu
Torikatu 5
70110 Kuopio
tyollisyyspalvelu@kuopio.fi

Facebook: @tyollisyyspalvelu.fi
Instagram: @kuopiontyollisyyspalvelu
Twitter: @kuopiotyo

Tilaa uutiskirje