Business Kuopio

 
 
 
 

Työllisyyspalvelu työnantajalle

Kuopion kaupungin työllisyyspalvelusta saat yhden luukun periaatteella yksilöllisen tuen rekrytointiin ja erilaisten tukimahdollisuuksien kartoittamiseen. Työnhakijaehdokkaita kartoitetaan kriteereidenne mukaan yli 12 kuukautta työttömänä olleista työhön haluavista työnhakijoista. Kehitämme koko ajan myös uusia työnantajayhteistyön malleja, jotka tuovat uudenlaisia tapoja rekrytoida kannattavasti ja helposti työntekijöitä.

Työllistämistuki työnantajalle

Kuopion työllistämistuki on Kuopion kaupungin työnantajalle maksama tuki tilanteessa, jossa työnantaja palkkaa kuopiolaisen työttömän henkilön, vähintään 200 pv työmarkkinatukea saaneen, 3 kuukauden pituiseen yhdenjaksoiseen työsuhteeseen.

Kuopion työllistämistuen tavoitteena on vahvistaa työnhakijan työelämään siirtymistä ja ehkäistä yhteiskunnallisesti merkittävää työttömyyttä. Työllistämistuki on käytössä läpi vuoden, niin kauan kuin määrärahaa riittää. Tuki on osa Kuopion kaupungin työllisyydenhoitoa. Työnantajan on haettava tukea kuukauden sisällä työsuhteen aloittamisesta. Lue lisää

Palveluntuottajaksi Työssävalmennukseen

Kuopion kaupungin työllisyyspalvelu ostaa Työssävalmennusta työnantajilta työnhakija-asiakkailleen. Lue lisää

Palveluntuottajaksi kohdennettuun työnetsintään ja valmennukseen

Kuopion kaupungin työllisyyspalvelu ostaa työnetsintää ja valmennusta työnhakija-asiakkailleen. Lue lisää

Tarkemmat tiedot Kuopion kaupungin sivuilla

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ota yhteyttä:

TyönantajapalveluAsemakatu 38-40 A, 3 krs.
PL 228, 70101 Kuopio

Anssi Kuikka
044 718 1858

Minna Saario
044 718  3995