Business Kuopio

 

Uudet työntekijämme Parastoo & Olli

17.11.2023

Tutustu uusiin työntekijöihimme; Parastoo Jaliliin ja Olli Kokanderiin. Alla he kertovat omin sanoin itsestään ja työhistoriastaan.

Parastoo Jalili

Olen Parastoo, Business Kuopion yritysasiantuntija, ja olen työskennellyt osana tätä dynaamista tiimiä noin puolentoista vuoden ajan.

Olin mukana sisällöntuottajana Invest & Expand in Pohjois-Savo -hankkeessa maaliskuusta 2022 kesäkuuhun 2023. Hanke oli EU-rahoitteinen ja sen tavoitteena oli vahvistaa invest in -toiminnan vaikuttavuutta laajasti Pohjois-Savon kunnissa sekä edistää Pohjois-Savon vahvojen liiketoimintaekosysteemien kansainvälistä tunnettuutta.

Elokuusta 2023 alkaen olen jatkanut Business Kuopiolla yritysasiantuntijana. Tämä rooli tarjoaa minulle joustavuutta työskennellä tiiviisti yritysten kanssa samalla osallistuen vaikuttavien tapahtumien kuten Kuopio Goes Slushin järjestämiseen. Lisäksi minulla on etuoikeus edustaa Business Kuopiota kansallisissa ja kansainvälisissä tapahtumissa ja seminaareissa. Teen myös yhteistyötä Business Center Pohjois-Savon kanssa, keskittyen erityisesti startup-yrityksiin.

Business Kuopiossa erityistä ei ole pelkästään mahtava työympäristö ja erinomaiset kollegat, vaan myös jatkuvat oppimismahdollisuudet ja tilaisuus jakaa ideoita vertaisteni kanssa. Edessä on vielä pitkä matka, ja paljon on vielä löydettävää ja opittavaa.

Voit ottaa minuun yhteyttä myös LinkedInin kautta.

parastoo.jalili@kuopio.fi
044 718 2034

Olli Kokander

Olen Kokanderin Olli ja olen aloittanut syyskuun alussa yritysasiantuntijana kaupungin yrityspalveluissa. Työ yritysten parissa on minulle tuttua jo edellisestä työpaikasta, kun työskentelin Kehitysyhtiö SavoGrowssa Suonenjoella elinkeinoasiamiehenä. Olen Kuopiossa syntynyt ja kouluni käynyt. Välillä kävin 15 vuoden kierroksen Helsingissä opiskelemassa ja töissä palatakseni jälleen Kuopioon asumaan 2008 ja nyt siis töihin 2023. Eli voisi sanoa, että kierros on umpeutunut ja pääsen toteuttamaan unelmaani sekä asumalla että työskentelemällä kotikaupungissani.

Työtehtäväni ovat monipuolisia liittyen hyvin vahvasti yrityksiin ja heidän tarpeisiinsa, kuten maanhallintaan, tiloihin ja erilaisiin kehittämisideoihin.  Pidän työssäni myös siitä, että saan tehdä töitä erilaisten verkostojen kanssa. Työpäiväni pitävät sisällään monenlaisia asioita, eikä kahta samanlaista työpäivää ole. Olen ollut kuin kotonani yrityspalveluissa ensimmäisestä työpäivästä lähtien johtuen myös siitä, että tunsin lähes kaikki kollegani jo entuudestaan.

Uudessa työssäni mielenkiintoista on uusien asioiden oppiminen sekä uusiin ihmisiin tutustuminen sekä asiakkaina että täällä kaupungin organisaatiossa. On todella mielenkiintoista päästä näkemään asioita tällaisen suuren kaupunkiorganisaation näkökulmasta.

Moikataan, kun tavataan. Minut löytää täältä valtuustotalolta yrityspalveluiden tiloista 🙂

olli.kokander@kuopio.fi
044 718 2043

Business Kuopion yhteystiedot

Tilaa uutiskirje