Business Kuopio

 

Puijo Areena

Puijon urheilulaaksoon noin kahden kilometrin päähän Kuopion keskustasta on suunnitteilla moderni ja viihtyisä sisäliikunta- ja harjoituskeskus kattavine oheispalveluineen. Puijo Areena tarjoaa korkeatasoiset olosuhteet urheiluseuroille, lajiliitoille, yrityksille sekä Puijon alueen ympärivuotisille toiminnoille ja suurtapahtumille.

Puijosta halutaan kehittää yhdessä kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa vetovoimaista, ympärivuotista käyntikohdetta kotimaisille ja ulkomaisille kävijöille. Areenan viereen suunniteltu hotelli täydentää alueen palvelukokonaisuutta. Puijo Areena käynnistää Puijon urheilulaakson yleissuunnitelman toteutuksen.

Lisätietoja Puijo Areenan sivuilta

Kuopion kaupunki kutsuu yrittäjät ja asukkaat mukaan kehittämään Puijon aluetta

Kuopion kaupunki on käynnistänyt yrityshaun Puijon alueelle. Kaupungin tavoitteena on löytää toteutusmalli, joka palvelee parhaiten Puijon kokonaiskehittämistä ja vetovoiman lisäämistä. Puijon alueen kehitystyön ja yrittäjän/yritysryppään haun tueksi toivotaan myös asukkaiden ja alueen toimijoiden ideoita.

Asukkaille ja alueen toimijoille suunnatun ideahaun avulla pyritään ymmärtämään paremmin, mikä alueessa on kuopiolaisten mielestä upeaa ja ainutlaatuista jo tällä hetkellä, ja millaisia ideoita ja ajatuksia heillä on alueen kehittämisestä tulevaisuudessa. Ideoita haetaan kaupungin verkkosivuston kautta avautuvalla alustalla sekä Puijon Hiihtostadionilla ja Apajan Kohtaamossa järjestettävillä pop-up -tilaisuuksilla.

Lue tiedote

Tilaa uutiskirje