fbpx

Business Kuopio

 

European Innovation Council (EIC) Roadshow, etätilaisuus Kuopiossa

23.05.2019

Onko sinulla laajoille kansainvälisille markkinoille todellista lisäarvoa tuova uusi innovaatio? Tavoitteletko pk-yrityksellesi sen avulla merkittävää kilpailukykyä ja kasvua, jotka myös generoivat huomattavaa etua eurooppalaista yhteiskuntaa ajatellen?

Savonia-ammattikorkeakoulu ja Business Center Pohjois-Savo järjestävät yhdessä Business Finlandin kanssa mahdollisuuden seurata etänä European Innovation Council (EIC) Roadshow’ta, joka järjestetään 23.5.2019 klo 10:30 – 15:00. Etätilaisuus järjestetään Savonia-ammattikorkeakoulun Opistotien kampuksella (Opistotie 2, huone: A2095).

Komission edustajat kertovat tilaisuudessa Euroopan innovaationeuvoston (European Innovation Council EIC) uuden pilotin taustoista sekä tulevista hauista 2019-2020. Lisätietoa päivästä löydät täältä. Lue myös EUTIn uutinen Pk-instrumentti uudistuu. Helsingin tilaisuus on englanninkielinen. Voit osallistua etäseurantaan joko aamupäivän tai iltapäivän osuuteen tai seurata sitä koko päivän.

Ilmoittaudu tilaisuuteen maanantaihin 20.5. mennessä täällä.

Lisätietoja:

  • Kari Venäläinen, Business Finland: kari.venalainen(at)businessfinland.fi , 040 722 1632
  • Kaija Sääski, Business Center Pohjois-Savo: kaija.saaski(at)savonia.fi , 044 785 6922

Tapahtumat kuukausittain

Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopion uusi kokous- ja kongressimarkkinointiyhtiö, minkä tehtävänä on edistää ja tukea kotimaisen ja kansainvälisen kokous- ja kongressimatkailun kasvua alueella. Yhtiön kumppaneiksi on tullut iso joukko matkailuyrityksiä ja tiedemaailman toimijoita. Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n tytäryhtiö. Toiminta alkoi 1.1.2017.

Arkisto