Business Kuopio

 

FinderyFinland terveysteknologian startup-tapahtuma

07.12.2017

  • Aika: 7.12.2017 klo 13:00-15:30
  • Paikka: Kuopion yliopistollisen sairaalan Auditoriossa (Rak 1AA, 2.krs), Puijonlaaksontie 2, Kuopio
  • Ilmoittaudu 1.12. mennessä tästä (FinderyFinland-tapahtuma on yrityksille ja osallistujille maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen kahvitarjoilun vuoksi.)

Tervetuloa Kuopion yliopistollisen sairaalan Auditoriossa (Rak 1AA, 2.krs) ensimmäistä kertaa pidettävään FinderyFinland -tapahtumaan torstaina 7.12.2017 klo 13:00–15:30.

FinderyFinland on viiden suomalaisen yliopistosairaalan yhteinen yritystapahtuma, jossa esitellään ja haetaan yliopistosairaaloihin soveltuvia terveysteknologisia ratkaisuja. Tapahtuma kiertää vuorollaan kaikissa yliopistosairaaloissa.

Tilaisuus on suunnattu terveysteknologisista innovaatioista kiinnostuneille sairaalan työntekijöille, mutta on avoin kaikille muillekin kiinnostuneille. Tilaisuudessa yritykset pitävät 5 minuutin esittelyn tuotteestaan / sovelluksestaan ja tämän jälkeen on yleisöllä mahdollisuus esittää kysymyksiä 5 minuutin ajan. Tunnin aikana pidämme 4 esittelyä ja mahdollistamme tunnin lopussa vielä ajan yhteiselle keskustelulle. Esittelytunnit järjestetään teemoittain, mikä mahdollistaa paikalle tulemisen myös itselleen sopivana ja kiinnostavana ajankohtana.

Ohjelma

  • Klo 13–14 Innovatiiviset tuotteet. Yrityksistä mukana: Hapella Oy, Monidor Oy, VTT Oy, Newicon Oy
  • Klo 14–14:30 Kahvitarjoilu (maksuton)
  • Klo 14:30–15:30 Terveysteknologiset sovellukset. Yrityksistä mukana: Healthcare Mobile Solutions Oy, Heart2Save, Timmi Software Oy, Sensoftia

Tapahtuma linkittyy perjantaina KYS:n Auditoriossa 8.12.2017 pidettävään Terveysteknologiasta ja digitalisaatiosta työkaluja tulevaisuuden terveydenhuoltoon -seminaariin: Seminaarin ohjelma, ilmoittautuminen 1.12. mennessä.

Lisätiedot:

Merita Kaunisto, Projektikoordinaattori, KYS Living Lab, merita.kaunisto(at)kuh.fi

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje