Business Kuopio

 

HIMSS & Health 2.0 European Digital Event

07.09.2020-11.09.2020

Mitä mahdollisuuksia HIMSS & Health 2.0 European Digital Event tarjoaa yrityksille?

HIMSS 2020 on digitaalinen tapahtuma 7.-11.9., jossa nettialustalle rakennetaan virtuaalinen tapahtumapaikka, osastoja, ohjelmaa ja mahdollisuus henkilökohtaisiin tapaamisiin. Luvassa on viisi päivää tiivistä ohjelmaa, verkostoitumista, yritysvierailuja ja kiinnostavia keskusteluja. Digitaalinen tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tavoittaa kaikkien aikojen laajin kansainvälinen yleisö, jonka on helppo osallistua online-tapahtumaan ilman matkustamista.

BusinessKuopio kumppaneineen (KuopioHealth, Savonia-amk, Itä-Suomen yliopisto) osallistuu tapahtumaan omalla osastolla. Lisätietoa tapahtuman mahdollisuuksista yrityksille löytyy sieltä HIMSS:in sivujen kautta.

Lisätietoja tapahtumasta

HIMSS & Health 2.0 European Digital Event 7.–11.9.2020

HIMSS järjestää digitapahtumasta kiinnostuneille yrityksille webinaarin to 18.6. klo 16.30-17.30 . Webinaari on maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Osallistu 18.6. webinaariin ja kuulet lisää, tästä linkistä.

Tule linjoille kuulemaan, millainen digitapahtuman toteutus käytännössä on, ja millaisia mahdollisuuksia se tarjoaa yrityksille. Miten oma osasto stailataan, ja miten kävijät kohdataan verkkoalustalla?

Ajankohta on meille suomalaisille hieman haasteellinen juuri ennen juhannusta, mutta suosittelemme osallistumaan ja saat tietoa huikeasta mahdollisuudesta.
Webinaarissa kuulet:

  • SISÄLTÖ: Saat etukäteistietoa konferenssin agendasta ja siitä miten sitä on mukautettu digitaaliseen osallistumiseen.
  • YLEISÖ: Tutustu strategiaamme yleisön sitouttamiseksi tavoittaaksesi enemmän osallistujia kuin koskaan ennen – kaikkialla Euroopassa ja muualla.
  • ALUSTA: Saat etukäteistietoa uudenaikaisesta ja täysin virtuaalisesta alustastamme ja mahdollisuuksista, joita se tarjoaa yrityksesi tavoitteisiin.
  • VIESTINTÄ: Saat tietoa miten uusi alusta mahdollistaa luoda digitaalisen tapahtumastrategian, missä on selkeät KPI:t liidigeneroinnissa ja tunnettuuden kasvattamisessa.
  • KUMPPANUUSOHJELMAT: Tutustu valmistelemiimme kumppanuusmahdollisuuksiin, joiden avulla tavoitat terveydenhuollon kohderyhmät ja sidosryhmät.

Tilaa uutiskirje