Business Kuopio

 

Horisontti Eurooppa: Kumppanuudet

05.02.2021

Webinaarin aika: 5.2.2021, 9.00-10.30

Ilmoittaudu viimeistään 4.2.2021 klo 16.00

Mitä ovat EU:n Horisontti Euroopan kumppanuusohjelmat? Miten ne toimivat ja mihin kumppanuuksiin Suomi on jo sitoutunut? Entä milloin ja miten yritykset ja muut organisaatiot voivat niihin osallistua?

Jos tulevat EU:n kumppanuusohjelmat kiinnostavat, osallistu webinaariin!

Horisontti Eurooppa -ohjelmasta rahoitettavat tutkimus- ja innovaatiokumppanuudet ovat yksi tärkeimpiä työkaluja, joilla toteutetaan EU:n politiikkatavoitteita, kuten vihreää ja digitaalista siirtymää sekä hiilineutraaliutta.

Webinaarissa esitellään mm. miltä seuraavan seitsemän vuoden 2021-2027 kumppanuusmaisema näyttää, mitä eri kumppanuusmalleja on ja miten ne toimivat, ja erityisesti milloin ja miten eri organisaatiot voivat niihin osallistua. Webinaarissa käydään läpi myös ohjelmakauden ensimmäisinä vuosina 2021-2022 aloittavat kumppanuudet, joihin Suomi on jäsenmaana alustavasti sitoutunut. Lisäksi tarkastellaan synergiamahdollisuuksia muiden EU:n tki-relevanttien ohjelmien kanssa.

Mahdollisuuksien mukaan kuulemme myös käytännönläheiset kommentaaripuheenvuorot osallistujaorganisaatioiden kokemuksista.

Webinaari toteutetaan Teams-sovelluksella, ja osallistujia mahtuu mukaan enintään 300. Muistathan perua osallistumisesi, mikäli et pääsekään mukaan. Näin mahdollistat jonkun toisen osallistumisen.

Esityskieli on suomi, mutta kysymyksiä ja kommentteja voi esittää myös englanniksi. Tilaisuutta ei tallenneta.

Ilmoittauduthan mukaan 4.2.2021 klo 16.00 mennessä, tästä linkistä.

Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään tapahtumapäivän aamuna.

Lisätietoja Horisontti Eurooppa -kumppanuusverkkosivuilla.

Tilaa uutiskirje