Business Kuopio

 

HUIPULLE -yritysseminaari

25.05.2018

HUIPULLE -yritysseminaari käynnistyy perjantaina 25.5.2018 Kuopiossa tapahtumapaikkana Sokos Hotel Puijonsarvi. 

HUIPULLE-yritysseminaari tuo Kuopioon 25.5. Suomen parhaimpia ja tunnetuimpia puhujia, Arman Alizadista, Susanna Paloheimoon, Mato Valtoseen ja Tom Pöystiin auttamaan konkreettisin ja omakohtaisin vinkein yrittäjiä saavuttamaan unelmansa. Tavoitteenamme on nostaa suomalaisia yrityksiä huipulle, näkemyksien ja kokemuksien avulla sekä yhteistyöllä yli toimialarajojen.

Kantavat teemat tapahtumalle ovat rohkeus, tekemisen ilo ja hyvinvointi. Näillä asioilla eteenpäin, vaikka läpi harmaan kiven, ja yhdessä!

Puolikas koulutuspäivä pitää sisällään puhujia ympäri Suomen, paikallisia asiantuntijoita, verkostoitumista ja kouluttautumista. 10 paikkakuntaa kiertävä seminaarikiertue kierrättää huippupuhujat ympäri Suomen, kuitenkin räätälöiden sisällön vastaamaan kaupungin yksilöllisen yrittäjyyskentän tarpeita.

Tapahtuma on tarkoitettu yrittäjille, tiiminvetäjille, esimiehille, itsensä ja yrityksensä kehittämisestä kiinnostuneille. Tämä on kevään kiinnostavin ja konkreettisin tilaisuus.

HUIPULLE-yritysseminaari jakaa esiintyjien omat kokemukset yrittäjyydestä ja johtajuudesta, tarinat epäonnistumisten ja onnistumisten takaa. Elämän nälän eteenpäin vievästä positiivisuuden voimasta luodaan uusia menestystarinoita.

Tapahtuman takana on inspiroiva ja myös omia unelmiaan toteuttava yrittäjänainen Hanne Nuutinen, joka näkee Suomen yrittäjyyskulttuurin tarvitsevan rohkaisuruiskeen.

“Yrittäjyyttä on kaikkialla, itsekin olen yrittäjänä kiertänyt Suomea hyvin laajalti ja palaute on ollut selkeä, laadukasta ja inspiroivaa toimintaa pitää viedä niin moneen paikkaan kuin resurssit sallivat. Toki listalla on nyt vain suurimmat kaupungit mutta tapahtumapaikkojen vaikutuspiiriin kuuluu lähestulkoon koko Suomen yrittäjät”

Lipun hinta on 148,80e ja sisältää koko päivän ohjelman.

Lisätiedot ja tapahtumien aikataulut löytyvät osoitteestawww.huipulle.events

 

Tilaa uutiskirje