Business Kuopio

 

Kasvuohjelma kulmillasi

15.05.2024

Tule vaikuttamaan alueesi terveys- ja hyvinvointialaan sekä siihen liittyvään tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan.

Tule mukaan yhdessä määrittelemään terveys- ja hyvinvointialan kasvua ja uudistumista vauhdittavan ohjelman toiminnan painopisteet ja suuntaviivat. Sosiaali- ja terveysministeriön järjestämä tilaisuus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden keskustella, vaikuttaa ja luoda uusia kontakteja eri toimijoiden kanssa.

Milloin: Ke 15.5.2024 klo 11-16
Missä: Original Sokos Hotel Puijonsarvi
Ilmoittautuminen 6.5. mennessä: Webropol-lomakkeen kautta
Kohderyhmät: kunnat, media, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet

Ohjelma

klo 11–12 lounas
klo 12–15 NHG:n vetämä työskentely + kahvit
klo 15–16 vapaaehtoinen verkostoituminen

 

Terveys- ja hyvinvointialan kasvua ja uudistumista vauhdittavan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan rooli tulee painottumaan tulevaisuudessa. Hallitusohjelman tavoitteiden mukaisesti panostukset TKI-toimintaan vievät Suomen maailman huipulle, jonka takia rahoitusta nostetaan merkittävästi vuoteen 2030 mennessä.

Käytännön toiminnan tueksi ja jatkuvuuden varmistamiseksi laaditaan toimeenpanosuunnitelma vuosille 2024–2027, missä määritellään tulevaisuuden toiminnan painopisteet ja vedetään toiminnalle suuntaviivat. Ohjelman päätavoitteina on edistää suomalaisten terveys- ja hyvinvointialan yritysten pääsyä kansainvälisille markkinoille, vahvistaa ekosysteemien houkuttelevuutta investoinneille ja luoda maaperää uudelle liiketoiminnalle.

Terveys- ja hyvinvointialan kasvuohjelman toimeenpanosuunnitelma vuosille 2024–2027 laaditaan yhdessä eri toimijoiden kanssa maalis-kesäkuun 2024 aikana. Yhteiseen valmisteluun sisältyy viisi alueellista tilaisuutta Oulussa, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Helsingissä. Alueellisissa tilaisuuksissa pääset osallistumaan toimeenpanosuunnitelman sisällön laatimiseen sekä vaikuttamaan alueesi tulevaisuuden TKI-toimintaan.

Tilaisuus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden keskustella, vaikuttaa ja luoda uusia kontakteja eri toimijoiden kanssa. Alueellisten tilaisuuksien tavoitteena on kuulla, tehdä yhteistyötä ja käydä avointa keskustelua kattavasti eri teemoista, jotta toimeenpanosuunnitelma vastaa konkreettisesti toimijoiden tarpeeseen. Tule mukaan yhdessä määrittelemään terveys- ja hyvinvointialan kasvua ja uudistumista vauhdittavan ohjelman toiminnan painopisteet ja suuntaviivat.

Lisätietoja tilaisuudesta:

Outi Forsström, hankepäällikkö
Jonna Kääriäinen, projektisihteeri (käytännön järjestelyihin liittyvät kysymykset)
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@gov.fi

Tapahtuman järjestää Sosiaali- ja terveysministeriö.

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje