Business Kuopio

 

Kaupunginjohtajan ja yrittäjien aamupuuro

02.03.2023

Aika ja paikka: 2.3.2023 klo 7:30–9:00, Kaupungintalon juhlasali, Tulliportinkatu 31.
Ilmoittautuminen tästä! Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen 23.2.2023 mennessä. Tapahtumaan mahtuu mukaan 150 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Kuopion alueen yrittäjä – ilmoittaudu mukaan aamupuurolle

Tervetuloa kaupunginjohtajan Jarmo Pirhosen tarjoamalle aamupuurolle. Tilaisuudessa kuulemme ajankohtaiset kuulumiset Kuopion alueen kehityksestä ja kasvusta sekä tulevista toimenpiteistä elinkeinojohtaja Jukka Pitkäseltä, ja lisäksi Kuopion yrittäjien kuulumiset Janne Seppälältä. Myös vuoden yksinyrittäjä palkitaan perinteiseen tapaan Kuopion Yrittäjien toimesta. Tapahtuman järjestää Business Kuopio.

Ohjelma

7:30-8:00 Aamupuuroa ja verkostoitumista
8:00 Tervetuloa, kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen
8:10 Ajankohtaiskatsaus sekä yrityspalvelun henkilöstön esittäytyminen, elinkeinojohtaja Jukka Pitkänen
8:30 Kuopion Yrittäjien kuulumiset, puheenjohtaja Janne Seppälä
8:40 Vuoden yksinyrittäjän palkitseminen, Kuopion yrittäjät ry, puheenjohtaja Janne Seppälä
8:50 Loppusanat ja arvonta
9:00 Tilaisuus päättyy

 


Tunnetko jo Business Kuopion? Business Kuopio on yritysten kumppani. Business Kuopio kokoaa yhteen Kuopion kaupungin yrityksille tarjoamat palvelut sekä aktiivisen kumppaniverkoston toiminnan tueksi. Business Kuopio auttaa niin alkavia kuin kasvavia yrityksiä kehittymään ja kansainvälistymään. Tuomme Kuopion alueelle investointeja Suomesta ja ulkomailta. Visiomme on olla “Pohjoismaiden paras yhteisö kasvuhakuiselle yritykselle.” www.businesskuopio.fi

”Menestystarinat syntyvät siellä, missä niillä on tilaa kasvaa. Kuopiossa rakennat oman tarinasi kannustavassa ilmapiirissä – rohkeudella, luovuudella, sinun omilla vahvuuksillasi.”

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje