Business Kuopio

 

Kaupunginjohtajan ja yrittäjien aamupuuro 2022

27.04.2022

Aika ja paikka: 27.04.2022 klo 7:30–9:00, Kaupungintalon juhlasali, Tulliportinkatu 31.
Ilmoittautumiset 19.4.2022 mennessä: Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen. Tapahtumaan mahtuu mukaan 150 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu tästä linkistä.

Kuopion alueen yrittäjä – ilmoittaudu mukaan aamupuurolle

Tervetuloa kaupunginjohtajan Jarmo Pirhosen tarjoamalle aamupuurolle. Tilaisuudessa kuulemme ajankohtaiset kuulumiset Kuopion alueen kehityksestä ja kasvusta sekä tulevista toimenpiteistä elinkeinojohtaja Jukka Pitkäseltä, ja lisäksi Kuopion yrittäjien kuulumiset Janne Seppälältä. Myös vuoden yksinyrittäjä palkitaan perinteiseen tapaan Kuopion Yrittäjien toimesta. Tapahtuman järjestää Business Kuopio.

Ohjelma

7:30-8:00 Aamupuuroa ja verkostoitumista
8:00 Tervetuloa, kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen
8:10 Ajankohtaiskatsaus sekä yrityspalvelun henkilöstön esittäytyminen, elinkeinojohtaja Jukka Pitkänen
8:30 Kuopion Yrittäjien kuulumiset, puheenjohtaja Janne Seppälä
8:40 Vuoden yksinyrittäjän palkitseminen ja palkittavan esittelyvideo, Kuopion yrittäjät ry, puheenjohtaja Janne Seppälä
8:50 Loppusanat ja arvonta
9:00 Tilaisuus päättyy

Lisätiedot: johanna.liukkonen@kuopio.fi / 044 718 2089


Tilaa Business Kuopion uutiskirje ja voita tuotepalkintoja! Business Kuopion uutiskirjeestä saat ajankohtaiset uutiset, tapahtumat ja tarinat suoraan sähköpostiisi. Uutiskirje lähetetään joka toinen kuukausi.

Tunnetko jo Business Kuopion? Business Kuopio on yritysten kumppani. Business Kuopio kokoaa yhteen Kuopion kaupungin yrityksille tarjoamat palvelut sekä aktiivisen kumppaniverkoston toiminnan tueksi. Business Kuopio auttaa niin alkavia kuin kasvavia yrityksiä kehittymään ja kansainvälistymään. Tuomme Kuopion alueelle investointeja Suomesta ja ulkomailta. Visiomme on olla “Pohjoismaiden paras yhteisö kasvuhakuiselle yritykselle.” www.businesskuopio.fi

”Menestystarinat syntyvät siellä, missä niillä on tilaa kasvaa. Kuopiossa rakennat oman tarinasi kannustavassa ilmapiirissä – rohkeudella, luovuudella, sinun omilla vahvuuksillasi.”

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje