fbpx

Business Kuopio

 
 

Kiertotalous – Kasvuun vai karkuun?

25.04.2019

Aika: Torstai 25.4.2019 klo 8.30–16.30
Paikka: Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, Kuopio
Ilmoittaudu tapahtumaan tästä (Tapahtuma on ilmainen, mutta vaatii ilmoittautumisen. Tapahtumaan mahtuu 80 osallistujaa)

Millaisia hyötyjä kiertotalous tarjoaa yrityksellesi? Millaista uutta liiketoimintaa kiertotalouden ympärille voisi syntyä? Miten löytää kumppaneita ja rahoitusta kiertotalousbisnekselle? Miten osaamista voisi kehittää? Tule kuulemaan vastauksia näihin ja muihin kiertotalouden polttaviin kysymyksiin ja inspiroitumaan savolaisista kiertotalouden bisnesesimerkeistä!

Tilaisuudessa ovat mukana Sitra, Business Finland, Design Week Kuopio, Kuopion kaupunki, BusinessKuopio, Savonia-ammattikorkeakoulu ja Talous ja nuoret TAT ry. Tapahtuma on osa Design Week Kuopion tapahtumaviikkoa.

Lataa esite

Ohjelma

Päivän juontajana Silja Huhtiniemi, Toimitusjohtaja, Kuopion alueen kauppakamari

8.15 Ovet avautuvat ja ilmoittautuminen

8.30 Luova Veto-hankkeen aamukahvit: Kiertotalous muotoilussa ja verkostoitumista

9.30 Tilaisuuden avaus / Silja Huhtiniemi, Toimitusjohtaja, Kuopion alueen kauppakamari

9.40 Talouden malli muuttuu – mitä on kiertotalous? Kiertotalouden liiketoimintamahdollisuudet / Daniel Kaufmann, Johtava asiantuntija, Sitra

10.10 Onko yrityksesi valmis vastaanottamaan tulevaisuuden tekijät? / Päivi Kosunen, Kiertotalousasiantuntija, Talous ja nuoret TAT

10.40 Tulevaisuuden kiertotalouden ammattilaiset / Harri Auvinen ja Mikko Laasanen, Savonia-ammattikorkeakoulu

11.15 Lounas, ravintola Mustassa Lampaassa

12.30 Digitaaliset ratkaisut ja kiertotalous (tbc)

12.50 Vinkit rahoituksen ja kumppanuuksien saamiseen – miten mukaan kiertotalouteen? / Outi Suomi, Bio and Circular Finland ohjelmapäällikkö, Business Finland

13.15 Yritystarinat – Inspiroivia kiertotaloustarinoita kertomassa mm. DS Smith, 3D Talo, Preventos Informatics Oy, Ravintolamestarit, Lasilinkki, Jätekukko, Biopallo, Vaatelainaamo Noppa sekä pelipilotti 3RX Studio & tiimi. Lista yritystarinoista täydentyy vielä lähempänä tapahtumaa.

14.15 Business Finlandin asiantuntijat tavattavissa ständillä ja keskustelemassa kasvusta, kansainvälisyydestä, rahoitusmahdollisuuksista ja digitalisaatiosta. Lisäksi alueen hanketoimijoita tavattavissa ja kertomassa hankkeistaan.

15.00 Iltapäiväkahvit ja verkostoitumista

15.30 Vuoden kiertotalousteko-palkinnon julkaiseminen / Jari Kyllönen, Apulaiskaupunginjohtaja, Kuopion kaupunki

16.30 Tilaisuus päättyy

 

Tapahtumat kuukausittain

Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopion uusi kokous- ja kongressimarkkinointiyhtiö, minkä tehtävänä on edistää ja tukea kotimaisen ja kansainvälisen kokous- ja kongressimatkailun kasvua alueella. Yhtiön kumppaneiksi on tullut iso joukko matkailuyrityksiä ja tiedemaailman toimijoita. Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n tytäryhtiö. Toiminta alkoi 1.1.2017.

Arkisto