Business Kuopio

 

Koulutus YOM: Markkinoinnin ja myynnin johtamisen huippuvalmennus

31.01.2017

Aika: 31.01.201706.06.2017, 12t tehotyöpaja: ti 31.1.2017 klo 8:30-20:15. Toteutusjakso: ti 28.2, ti 21.3, ti 25.4, ke 26.4, ti 16.5 ja ti 6.6.2017.

Paikka: Varkaus

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan tästä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.1.2017. Jos ilmoittaudut tehopäivään sekä toteutusjaksoon 9.1.2017 mennessä saat ennakkovaraajana koko valmennuskokonaisuuden hintaan 800 €. Voit myös ilmoittautua pelkästään työpajaan tai valmennusjaksoon. Tarkemmat tiedot tästä.

Ota räjähtävä startti vuoteen 2017! Tee uuden vuoden vaikuttavin lupaus ja laita yrityksesi myynti- ja markkinointisuunnitelma kerralla kuntoon!

YOM- ja TechnoKnowhow -hankkeet järjestävät markkinoinnin ja myynnin johtamisen tehovalmennuksen varkautelaisille pk-yrityksille keväällä 2017. Valmennuksessa saat vahvan perustan markkinoinnin ja myynnin johtamiselle, kehität omaa osaamistasi sekä saat yrityksesi tueksi ammattimaiset toimintamallit markkinoinnin ja myynnin tavoitteelliseen kehittämiseen ja tekemiseen.

12 tunnin tehotyöpajasta kehittämisen suunta ja kartta – ohjatulta toteutusjaksolta käytännön ratkaisut

Valmennuskokonaisuus alkaa intensiivisellä 12 tunnin tehotyöpajalla, jossa oppinsa jakavat sekä yliopiston professori että luova johtaja. Kiireisen yrittäjän normaalin työpäivän mittaisessa työpajassa luodaan yrityskohtainen markkinoinnin ja myynnin kehittämiskartta, johon on poimittu yrityksellesi sopivimmat toimenpiteet ja työkalut.

Koska maailma ei valmistu päivässä, tehotyöpajan jälkeen valmennus jatkuu kuuden päivän ohjatulla toteutusjaksolla. Toteutusjakson aikana tulet toteuttamaan markkinoinnin ja myynnin kehittämiskartan toimenpiteet käytännössä. Jakson aikana kokoonnutaan viiden kuukauden ajan kuuteen intensiiviseen valmennuspäivään, joissa varmistetaan, ettet pääse lipsumaan tavoitteista, vaan kehittämisen kartan ajatukset muuttuvat suunnitelmalliseksi toiminnaksi, teoiksi ja rahaksi yrityksissä.

Tehotyöpajan jälkeen: kuuden (6) päivän myynnin ja markkinoinnin ohjattu toteutusjakso (Kalliola)Laitetaan kunnolla lihaa kehittämiskartan ympärille! 12 tunnin työpajassa huolella laadittu kehittämiskartta tuottaa lisää myyntiä ja tuloksia vain jos se jalkautetaan käytäntöön vähintään yhtä huolellisesti. Toteutusjakson aikana tulet toteuttamaan markkinoinnin ja myynnin kehittämiskartan toimenpiteet käytännössä. Kyllä, ihan oikeasti! Aava & Bangin markkinointivalmentajat auttavat poistamaan esteitä onnistumisen tieltä ja huolehtivat kevään aikana järjestettävissä yhteisissä valmennuspäivissä ettei toteutuksesta päästä lipsumaan. Toteutusjakso koostuu kuudesta (6) yhteisestä valmennuspäivästä, jotka  jakaantuvat kahteen jaksoon: kolme ensimmäistä ryhmävalmennuspäivää keskittyvät markkinoinnin ja myynnin strategisen johtamiseen ja kolme seuraavaa päivää käytännön toteutuksen johtamiseen.

  • Jakso 1. Markkinoinnin ja myynnin strateginen johtaminen
  • Jakso 2. Markkinoinnin ja myynnin toteutuksen johtaminen

Katso tarkka ohjelma ja tiedot!

Kysy lisää:

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje