Business Kuopio

 

Kuopio Region Goes Virtual 02

25.01.2023-22.03.2023

Virtuaalinen matchmaking elintarvikealan yrityksille

Invest and Expand in Pohjois-Savo -hanke ja Talentree Oy järjestävät virtuaalisen matchmaking-tapahtuman pohjoissavolaisille elintarvikesektorin yrityksille. Tapahtuma tähtää todellisten kansainvälisten kumppanuuksien löytymiseen. Osallistuminen on maksutonta.

Elintarvikesektorin Kuopio Region Goes Virtual -tapahtuma järjestetään keväällä 2023. Tapahtuman tavoitteena on auttaa yrityksiä kansainvälistymään ja löytää yritysten tarpeisiin potentiaaliset kumppanit sekä suorat yhteydet kansainvälisille markkinoille kuten Saksaan, Ruotsiin ja Tanskaan.

Ota askel kohti kansainvälistymistä maksutta, nopeasti ja helposti, ja ilmoittaudu mukaan 24.02.2022 mennessä! Paikkoja on rajoitetusti.

Yrityksesi tulee olla rekisteröitynyt Pohjois-Savon alueelle, jotta voit hakea mukaan ohjelmaan. Ohjelmaan otetaan mukaan 10 pohjoissavolaista yritystä.

Miksi osallistua?

Tapahtumassa pääset verkostoitumaan potentiaalisten kansainvälisten kumppaneiden kanssa virtuaalisen kansainvälistymismallin avulla.

1. Tapaat sijoittajia, partnereita ja asiakkaita verkostosi kasvattamiseksi.

2. Lisäät yrityksesi näkyvyyttä potentiaalisilla kansainvälisillä markkinoilla.

3. Kokeilet nykyaikaista digitaalista kansainvälistymismallia.

4. Osallistuminen on maksutonta.

Aikataulu:

  • Alustavat tapaamiset käydään pian ilmoittautumisen jälkeen. Kumppanien haku alkaa heti, kun yritys on valittu tapahtumaan.
  • Kick-off -tapahtuma järjestetään 22.03.2022 yhteistyössä Pohjois-Savon Agri-Food-klusterin kanssa.
  • Virtuaaliset tapaamiset kansainvälisten yritysten, partnereiden ja asiakkaiden kanssa järjestetään joko ryhmä- tai one-2-one tapaamisina kevään aikana. Tapaamisissa yritykset esittelevät toimintansa ja tavoitteensa lyhyesti ja verkostoituminen jatkuu seuraavina päivinä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:

Ilmoittautuminen puhelimitse tai sähköpostitse. Kirjoita viestiin yrityksestäsi seuraavat tiedot:

  • yrityksen nimi ja kotipaikka
  • toimiala ja kiinnostavat markkina-alueet
  • lyhyt kuvaus yrityksenne tarjoamasta ja tuotteista

*Tapahtuman järjestäjänä toimii Kuopion kaupungin yrityspalvelun toteuttama Invest and Expand in Pohjois-Savo -hanke yhteistyössä Talentree Oy:n kanssa. Rahoittajina toimivat Euroopan aluekehitysrahasto, Pohjois-Savon liitto sekä osarahoittajina hankkeessa mukana olevat Kuopio, Varkaus, Ylä-Savon kunnat, Leppävirta, Siilinjärvi ja Joroinen.

Tilaa uutiskirje