Business Kuopio

 

Kuopion alueen brändiseminaari

12.01.2018

Aika ja paikka: 12.1.2018 Hotelli IsoValkeinen

Ilmoittautuminen tästä

VII Kuopion alueen brändiseminaari kokoaa yhteen alueen toimijat

Parhaat ajatukset syntyvät ympäristössä, missä niillä on tilaa kasvaa, missä mielen on helppo rauhoittua ja missä uudet ajatukset otetaan ilolla vastaan. Aivan kuten tässä seminaarissa.

VII Kuopion alueen brändiseminaari järjestetään 12.1.2018 Hotelli IsoValkeisella. Luvassa innostavia puheenvuoroja, elämän oivalluksia sekä leppoisaa seminaaritunnelmaa hyvässä seurassa. Tavoitteena on saada yhteen eri toimialojen 250 viestinnän, myynnin ja markkinoinnin ammattilaista sekä päättäjiä.

Puhumassa

Yrittäjä ja tietokirjailija Lenita Airisto on yksi Suomen vaikuttajanaisia ja kiistatta Suomen tunnetuimpia henkilöbrändejä. Lenita Airisto on ollut rakentamassa tehdyn vienninedistämisen työn myötä vahvaa Suomi-maabrändin menestystarinaa. Airisto on harvoin vieraillut Pohjois-Savossa ja nyt hän saapuu Kuopion alueen brändiseminaariin.

Valtteri Lindholm on erikoisesta markkinoinnista ja viestinnästä kuuluisaksi tulleen Varustelekan perustaja. Varustelekan verkkokauppa on yksi Suomen menestyneimmistä kaupoista ja sen liikevaihto on jo lähes 10 milj.euroa.  Varusteleka on myös kenties yksi Suomen kenties epäkorrektein yritys, joka herättää sekä naurua että pahennusta tuotekuvauksillaan. Valtteri Lindholm saapuu seminaariin kertomaan yrityksen menestymisestä ja siitä miten Varusteleka on nykyisen asemansa saavuttanut.

Seminaariin terveiset tuovat myös maakuntajohtaja Marko Korhonen (Pohjois-Savon liitto), markkinointijohtaja Kirsi Soininen (Kuopion kaupunki) ja apulaistuottaja Pasi Jaatinen (Elokuvatuotantoyhtiö Yellow Film & TV).

Ohjelma

08:30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit – Kuopion alueen kauppakamari 100-vuotta
09:30 Marko Korhonen, Pohjois-Savon liitto
09:45 Valtteri Lindhom, Varusteleka
10:30 Pecha Kucha – Tatu Säisä, Vesileppis Areena/Sunsets Kuopio
10:45 Pasi Jaatinen, Yellow Film & TV
11:15 Lounas
12:45 Pecha Kucha – Elena Chiksoeva, Tahko Tours
13:00 Vuoden Mirkku & Markku palkintojen jako
13:15 Kirsi Soininen, Kuopion kaupunki
13:45 Pecha Kucha – Tuija Keinonen, Medfiles
14:00 Päiväkahvit – Vilkku, helpompaa liikkumista
14:45 Lenita Airisto
16:00 Päätössanat

Hinta: 85€ (sis. ALV 24%) sis. ohjelman, aamukahvit, lounaan ja iltapäiväkahvit. MARK Savon jäsenet 55€.

#marksavo #kuopionalue #newforceofnature #odottamattomiakohtaamisia

Kuopion alueen brändiseminaarin järjestää Suomen Markkinointiliitto ry:n Kuopion alajaos MARK Savo yhteistyössä Kuopion alueen yhteismarkkinoinnin kanssa.

Ilmoittautuminen ja ohjelma tapahtuman omilla sivuilla

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje