Business Kuopio

 
 

Made by Finland – Savon avaimet menestykseen tilaisuus

26.09.2017

  • Aika ja paikka: tiistaina 26.9. klo 14-18 Scandic Kuopioon (Satamakatu 1, Kuopio).
  • Ilmoittautuminen viimeistään 11.9. mennessä verkkolomakkeella

Ohjelmassa on menestystarinoita alueemme työpaikoilta, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäisen terveiset savolaisille yrittäjille sekä tulevaisuudentutkija Markku Wileniuksen puheenvuoro menestymisestä tulevaisuudessa.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille savolaisesta työelämästä kiinnostuneille.

Tapahtumaa on mahdollista seurata myös verkkolähetyksen kautta, linkki lähetykseen ilmoitetaan myöhemmin tapahtumasivustolla.

Lisätietoja tapahtumasivustolla

Tapahtuma on osa Made by Finland kampanjaa. Suomalaisen Työn Liiton, Tekesin, Työterveyslaitoksen ja Työelämä 2020 -hankkeen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja nostattaa ylpeyttä suomalaisesta työstä ja kehittää suomalaista työelämää. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Pohjois-Savon Työelämä 2020 -alueverkoston kanssa.

 

 

Tapahtumat kuukausittain

Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopion uusi kokous- ja kongressimarkkinointiyhtiö, minkä tehtävänä on edistää ja tukea kotimaisen ja kansainvälisen kokous- ja kongressimatkailun kasvua alueella. Yhtiön kumppaneiksi on tullut iso joukko matkailuyrityksiä ja tiedemaailman toimijoita. Kuopio Convention Bureau Oy on Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n tytäryhtiö. Toiminta alkoi 1.1.2017.

Arkisto