Business Kuopio

 

Matkailu- ja palvelualan kehittämistyöpajaan

30.05.2024

Talent First kutsuu sinut aamupalalle ja matkailu- ja palvelualan työpajaan.

Milloin: 30.5.2024 klo 8.30-10.30 (maksuton aamupala klo 8 alkaen paikan päällä osallistuville)
Missä: KPY Novapolis, 7th Heaven -kokoustila (Microkatu 1, J-osa, 7. kerros). Sisäpihalla maksullinen parkkipaikka. Toivomme lähiosallistumista, mutta myös etäosallistuminen on mahdollista.
Ilmoittautuminen 16.5. mennessä: Tällä lomakkeella

Työpajassa selvitetään toimialakohtaisesti osaajien saatavuuteen liittyviä tarpeita ja mahdollisia haasteita. Työpajoissa etsitään keinoja, miten voidaan edistää alueellista osaajien saatavuutta sekä veto- ja pitovoimaa. Työpajassa käydään läpi mm. kehityskohteet, mahdolliset esteet ja hidasteet, ja toisaalta millaisia mahdollisuuksia ala tarjoaa osaajille.

Valituille toimialoille järjestetään hankkeen aikana 1–2 työpajaa. Työpajan fasilitoi Kirnu Kreativ Oy.
Ilmoittaudu mukaan ja tule kehittämään ratkaisuja yhdessä osaajien saannin edistämiseksi erityisesti matkailu- ja palvelualan toimintaympäristö huomioiden. Kutsua saa välittää eteenpäin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä:
henna.halmetvaara(a)kuopio.fi
+358 44 718 20 76
Projektisuunnittelija, Pohjois-Savon osaajavetovoimamalli -hanke


Tämä työpaja on yksi Talent Firstin (Pohjois-Savon osaajavetovoimamalli – yhteistyöllä vaikuttavuutta -hankkeen) puitteissa toteutetuista toimenpiteistä. Hanke on Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (Pohjois-Savon ESR+) ja Euroopan unionin sekä 13 pohjoissavolaisen yhteistyökumppanin rahoittama hanke (1.9.2023-31.8.2025). Lisätietoja hankkeesta ja sen toimenpiteistä www.talentfirst.fi.

Ilmoittautumalla tähän tilaisuuteen hyväksyn, että tilaisuuteen ilmoittautuneista muodostetaan tilapäinen rekisteri. Rekisterin ylläpitäjänä on Kuopion kaupunki. Kerättäviä henkilötietoja käytetään tilaisuuden järjestämiseen, aineistojen jakeluun ja tiedottamista varten. Tietoja ei luovuteta muuhun tarkoitukseen. Lisätietoja: https://www.kuopio.fi/kuopionkaupunki/asiointi-ja-neuvonta/henkilotietojen-kasittely/

Tapahtumat kuukausittain

Arkisto

Tilaa uutiskirje